• New
Поляризирани слънчеви очила за жени - Модерни слънчеви очила премиум клас- Дамски дизайнерски слънчеви очила HZ серия Elettra

Поляризирани слънчеви очила за жени - Модерни слънчеви очила премиум клас- Дамски дизайнерски слънчеви очила HZ серия

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Произведено в САЩ или са внесениРамка от поликарбонат.Антибликовая леща.Покритие, устойчиво на надраскване.Широчина на обектива : 61 мм.
☀ Обектив с оптично качество на премиум-клас и на висока видимост – поляризирани TAC 1,1 мм – стандарт ударопрочных лещи FDA - дават по-ясна визия.
☀ Дебнещ, трайни и удобни Висококачествени, хипоалергенни рамка за PC – Плавни линии, създаване на естетичен външен вид рамка – Висококачествени материали рамки осигуряват максимална производителност и комфорт – Рамка от поликарбонат ударопрочны, устойчиви на надраскване и много трайни.
☀ Отлична спортна кацане – Лек дизайн седи удобно – Професионално разработени лък тел е плътно до ушите – Са идеални за мотоциклет, колоездене, шофиране, бягане, риболов, състезания, ски, катерене, преходи или на всякакви други видове дейности на открито.
☀ Блокиране на UVA, UVB, UVC и вреден синя светлина до 400 нм – Пълна защита UV400 – Не съдържа олово, фталатов и никел – научни Изследвания са доказали, че носенето на слънчеви очила, заключване на ултравиолетови лъчи, може да попречи на много заболявания на очите.
☀ 30-дневна гаранция за счупване и гаранция за връщане на пари – Ако имате някакви въпроси, свържете се с нас за незабавно решение.Ако по някаква причина не сте доволни, вие винаги можете да се върнете за възстановяване, дори ако това е само заради това, че слънчеви очила са подходящи по размер.Вие нищо не рискувате!Опитайте слънчеви очила от серията HZ от Hornz днес!.Поляризирани слънчеви очила за жени от серията HZ от Hornz ще ви предостави лукс и качество, които вие търсите, може да се сравнява с скъпи марки, но с отлична стойност.Ако искате модерни, стилни, модни слънчеви очила с високо качество, слънчеви очила серия HZ за вас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини