• New
Yolev 32шт 16 г Различни Размери на Пръстени във формата на Подкова От Хирургическа Стомана За Разделяне на Носа Обеци-Пръстени във формата на Подкова за Вежда Обици-Ха?

Yolev 32шт 16 г Различни Размери на Пръстени във формата на Подкова От Хирургическа Стомана За Разделяне на Носа Обеци-Пръстени

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Шаровое затваряне 【Опаковка включва】 пръстени за стените на Една поръчка, състоящ се от 32 парчета с различни размери кръгли бижута за пиърсинг под формата на подковообразной мряна в 2 стилове (химикалка закопчалката и шиповая закопчалката) за пиърсинг на дялове. 【Подходящ размер】 Дебелина прегради за бижута : 16 грама (1,2 мм); Вътрешен диаметър : 6 мм (1/4 инча), 8 mm (5/16 инча), 10 мм (3/8 инча), 12 mm (1/2"); Размер на топката/шип отгоре : 3 мм; Цвят : сребрист, черен, дъгата, преграда от розово злато. 【Качествени материали】 преградни пръстени 16 г Подкова перегородочное пръстен, изработени от неръждаема стомана 316 L, безопасен материал, противоалергичен и съдържащ никел, безвредни за кожата, устойчиво на избледняване и лесно моющегося.Конструкция превъзходна винтови резби здрава, така че хубаво пръстен в преграда не падне и не ще изчезне, когато ще се насладите на тях. 【Няколко приложения】 бижута за пиърсинг от смайликами това украшение за пиърсинг може да се използва като пръстени на носната преграда, пръстени за устни, пръстени за пиърсинг на ушите, обици-дайтов, обръч за хрущяла, обръч за козелка, спирално обръч, плътен обръч, мряна топа, бижута за пиърсинг под формата на смайлика, фиксатор на преградни стени, декорации във формата на подковообразной преградни стени и други бижута за пиърсинг на тялото 16g septum ring. 【Перфектно обслужване】 пръстен с преграда добро бижу се получава в резултат на внимателно производство.Приятно пазаруване е гарантирано висококачествени продукти и ефективна работа на услуги за поддръжка на клиенти. Ако вас не се задоволява с нашите бижута за пиърсинг преграда на носа, ние ще дадем на 100% задоволително решение ".

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини