• New
Бейзболна шапка на C. C Glitter Пайета Hear Stone с мрежа (BAB-8038) (BAB-8039) (BAB-8040) (BAB-8041) (TCB-07) (TCB-10) (TCB-11)

Бейзболна шапка на C. C Glitter Пайета Hear Stone с мрежа (BAB-8038) (BAB-8039) (BAB-8040) (BAB-8041) (TCB-07) (TCB-10)

Оценка на продукта:
BGN 9.33

Сума
В магазина

60% Памук, 40% полиестерЗакопчалки на велкро.Само ръчно пране.Размер : Обиколка на главата 23 "-24", с дължина на полета 2,8". ЗАКОПЧАЛКАТА : регулируеми закопчалки на велкро.Пайети, Пайетки, Декорации от камък, планински кристал, бейзболна шапка с мрежа - 4 стила. ❤Изглежда СТРАХОТНО❤ : Отлично се съчетава с къси панталони, дънки, гамаши, футболками, майками, сака, купальниками и много други, тази шапка на класическия стил ще пасне идеално на всичко!Използвате ли го като мил допълнителен аксесоар или за да се подчертае лош ден, прически, тази шапка няма да ви разочарова и си модерен стил.Нашата шапчица "конска опашка" е изработена от лека, дишаща 60% памук, 40% полиестер и предоставя отлична защита от слънцето.Тази шапка може да се носи с безгрижни греда, събрани в опашка или като обикновена шапка с косата си.Тя е идеална за плажа, басейна, парк, къмпинг, туризъм или на всякакви видове спортове на открито. * Моля, забележете* Действителния цвят на шапката може леко да се различава от показаната снимка.Ако не сте 100% удовлетворени по някакъв придобит стока, ние приемаме връщане на всяко неношеного стока с повредена биркой.Това се отнася за всеки продукт, поставляемому с дефекти на изработка или материал.Само неношеные стоки ще бъдат приети за връщане/обмен в рамките на 30 дни от момента на доставка на стоките ви. * Ако не можете да поискате връщане на стоката в сайта, моля свържете се с поддръжка на клиентите директно.

Основни свойства

Избор на купувачи

Дамски Безпроблемно Монтиране Гащи с висока Талия, плътно Прилепнали Гащи за Всеки Ден, Подтягивающие Бедрата, Бельо, Корректирующий

BGN 0.49

Срокът за доставка е 710 работни дни❤❤【Подарък за жени】 Чорапогащи, специално предназначени за жени.От

Новини