• New
Подаръци за Рожден Ден, Дамски/Мъжки Обеци-Карамфил От Сребро 925 Проба, Прости Стилни Футбол/възстановяване на държавността/Животни Изящни Обици за Момичета, Хипоа?

Подаръци за Рожден Ден, Дамски/Мъжки Обеци-Карамфил От Сребро 925 Проба, Прости Стилни Футбол/възстановяване на държавността/Животни

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

Дизайн : Това е украса за самолета вдъхновен със самолет, можете да отидете, където и да отидете със самолетТой е много подходящ както за ежедневието, така и за пътуване, просто го носите.Сладки подаръци за стюардеси. "Имам една мечта, аз мога да летя".Размер на обеци-карамфил : 10 * 10.5 mm; Материал : хипоалергичен сребро 925 проба, трайно до потъмняване на стенописите, не съдържа никел, олово, кадмий.Покрити с родий, с високо качество полиране, можете да бъдете сигурни, че те няма да раздразнят кожата или да причинят сърбеж.Безплатна изискана за опаковане на подаръци : подарък кутия + кърпичка за полиране на сребро.Лесно се съчетава с всякакъв стил дрехи.Най-добрите подаръци за нея.Подаръци : Отличен избор да се поглезите и са идеални подаръци за приятелката си/сестра/ майка / дъщеря/на жените/ племенница на Коледа/Св. Валентин/ майките Ден/ бала / рожден ден / призвание / годишнина / сватба/ Halloween/ Ден на благодарността /Великден и т. 100% гаранция за удовлетворение : 30 дни безплатно връщане на парите за риск, ако получите някаква отхвърлено поръчка, вашия кометар-нашата мотивация към по-добро.Добре дошли, за да тествате нашите бижута ♥.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини