• New
weikui, Комплект от 3 теми, Колие с Кубична Урной във формата на Сърце и Кръст за Праха за Мъже И Жени, Бижута за Кремация, Кристална Паметник Медальон, Висулка за Праха, ?

weikui, Комплект от 3 теми, Колие с Кубична Урной във формата на Сърце и Кръст за Праха за Мъже И Жени, Бижута за Кремация,

Оценка на продукта:
BGN 8.66

Сума
В магазина

❤Уникален дизайн ❤ - Вие ще получите 3 различни стила на колиета от три части, със сини/лилави кристални камъни : колие с урной във формата на сърце, колие с урной във вид на кубична колони, колие с урной под формата на кръстИзработен с дългогодишен опит и умение, той е създаден, за да почитаме и да се грижиш за спомени от вашите близки.Тази неръждаема стомана, украсена с гравиран с замысловатыми детайли и елегантни обработка в съответствие с най-високите стандарти за качество. ❤Завинчивающиеся капачки с гумено уплътнение ❤ : Нашите надеждни завинчивающиеся шапки гарантират безопасността на праха вашите близки, защото завинчивающиеся шапки запазват пръстта запечатанным.Благодарение на ръчно рисувани и надеждна винт на капака в тон сувенири за спомен на вашите близки толкова уникален, колкото са в действителност.Тези малки кошчета за отпадъци се съхраняват на вашия любим човек близо до сърцето си, и той или тя винаги ще бъде с вас. ❤Висококачествени материали❤ - неръждаема стомана 316 L, не избледняват, не се деформират, не ръждясва и гипоаллергенна. чудесен подарък - Уникален подарък за себе си, семейството и приятелите си, той може да съдържа малко количество от сухи цветя, мръсотия, специални послания, коса, парфюм, пепел и пепел.Това ще помогне да запазите вашите спомени за любимите си хора близо до сърцето си. ❤ПОДХОДЯЩ за ВСИЧКИ❤ - Унисекс-дизайн на този кулон е идеален както за мъже, така и за жени.Този минималистичен дизайн определено дойде при всичките си рокля и ще даде своя начин на докосване на елегантност!. ❤ Сърдечен поздрав ❤ Ако имате някакви въпроси по отношение на вашата покупка, моля, свържете се с нас и ние ще се радваме да ви помогнем и да ви улесни задачата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини