• New
SUMOJIU/ Женски Espadrilles на танкетке с шнур, Сандали на ток с отворени пръсти, Сандали на танкетке с преминаването каишка, Летни Espadrilles, Сандали на платформа с каишка на щи?

SUMOJIU/ Женски Espadrilles на танкетке с шнур, Сандали на ток с отворени пръсти, Сандали на танкетке с преминаването каишка,

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Гумена подметкаТок се измерва приблизително ".Дамски сандали-espadrilles на танкетке и платформа с шнур : Дълги перекрещивающиеся въжета щиколотках, доходящие до петите, въжета щиколотках, закопчалката на дантела.Дамски сандали-espadrilles на танкетке с шнур : Ток с височина около 3,93 инча Отлични ви добавя растеж, а върхът-от веганской велур, идеален за ежедневна употреба. Удобни сандали-за ролята на държавата в танкетке с кръстосани ръбове, летни espadrilles с отворени пръсти, кръстосани въжета и шнурове позволяват регулиране на плътността, са много удобни в чорап.Дамски леки сандали на танкетке с шнур : Обувки с кръгло бомбе и отворени пръсти са подходящи за повечето крака, оставяйки достатъчно пространство отпред за по-голям комфорт.Скръстени въжета Предпазват Краката от приплъзване.Подметка с добър наклон Осигурява отлична подкрепа, улеснявайки ходене.Сандали на танкетке може да предизвика незначителни разлики от настройките на монитора и разделителна способност пиксела резолюция на монитора, моля, разберете.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще Ви предоставим най-доброто Решение.SUMOJIU се стреми да създават модни женски обувки, както и предоставяне на купувачите на висококачествени опит за носене - това е нашата цел в продължение на целия си живот.Имаме балет апартаменти, ботуши, обувки на танкетке, маратонки. обувки за аквариум и други серии.Сандали на танкетке с шнур за ежедневни поводи, сватби, пазаруване и т. Сандали на танкетке различни цветове по ваш избор : каки, черно, бежово.Дамски espadrilles на танкетке с шнур и платформата : може да се комбинира с рокли, дънки, панталони, работно облекло, официални дрехи, рокли и т. може да се използва на плажа, разходки, пътувания, празненства, очаквайки следобедните срещи и т. Въжета щиколотках с шнур : можете също така да завърже различни модели така, както ви харесва.Тип обувки : Сламени сандали на платформа и танкетке дантела.Пета : Сандали на танкетке с висок ток и платформа.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини