• New
Shardnn Мъжки Верижка за ключове от колата - Персонализиран Автомобилен Ключодържател за мъже, 3 опаковки, Дизайн с Двоен Пръстен Метален Ключодържател за кола На Кола?

Shardnn Мъжки Верижка за ключове от колата - Персонализиран Автомобилен Ключодържател за мъже, 3 опаковки, Дизайн с Двоен

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Пластмаса + алуминиева сплавC закопчалка на куката.Само ръчно пране. [Изискан дизайн] : Завъртете стопорное пръстен, за да свали пръстена за ключовете, което е плътно прилепнала към ръката, интегрирано и небьющееся.Дизайн голям и малък двоен пръстен ви позволява да се различи различни ключове, да знаете, как да се класифицира живот и се обичат повече. [Красив и траен] : Изработен от висококачествени метални материали, той предоставя ключ от машини гаранция за безопасност, с това той се чувства удобно и да изглежда красиво и практично.Има добро чувство за ръце, лек и много по-издръжлив. [Халка за ключове от автомобил с 2 пръстени за ключове] : Преносимо халка за ключове с 2 пръстени за ключове, на което може да се окачи по-ключове и което никога няма да падне автоматично.Никога повече не се притеснявайте за загуба на ключове или други важни елементи.Околовръстния преносимо. [Мъдър подарък] : Този практичен красива кола ключодържател ще се превърне в чудесен и изискан подарък за вашия съпруг / съпруга, приятели или роднини за Ден на майката, Ден на бащата, Коледа, рождени Дни, когато той / тя просто си купих чисто нов автомобил. [Широко приложение] : Универсален многофункционален държач за ключодържатели са подходящи за повечето автомобилни ключодържатели и влизане без ключ, като организиран от мотоциклет, офис, ключове от дома.Пластмаса + алуминиева сплав.C закопчалка на куката.Само ръчно пране. [Изискан дизайн] : Завъртете стопорное пръстен, за да свали пръстена за ключовете, което е плътно прилепнала към ръката, интегрирано и небьющееся.Дизайн голям и малък двоен пръстен ви позволява да се различи различни ключове, да знаете, как да се класифицира живот и се обичат повече. [Красив и траен] : Изработен от висококачествени метални материали, той предоставя ключ от машини гаранция за безопасност, с това той се чувства удобно и да изглежда красиво и практично.Има добро чувство за ръце, лек и много по-издръжлив. [Халка за ключове от автомобил с 2 пръстени за ключове] : Преносимо халка за ключове с 2 пръстени за ключове, на което може да се окачи по-ключове и което никога няма да падне автоматично.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини