• New
TICCI на Мъже, Жени Унисекс 8 alarm clock Вибриращ Часовник Лекарства за Спин Вибрация Напомняне За Хапчета Големи Цифри Водоустойчив

TICCI на Мъже, Жени Унисекс 8 alarm clock Вибриращ Часовник Лекарства за Спин Вибрация Напомняне За Хапчета Големи Цифри

Оценка на продукта:
BGN 43.93

Сума
В магазина

1 【Е лесно да се чете】Часовник с Голям циферблат и големи цифри.Много лесно се чете цифри от пръв поглед, дори и ако имате лошо зрение.Календар : Година, Месец, Седмица и Дата.【8 силни вибрации и аларми】8 Силни вибрации и алармени сигнали, специално предназначени за хората с увреждания.
Три варианта по Ваш избор за вибрирования и сигнализация :
(1). И ДВЕТЕ на Звука 8 (звуков сигнал) и 8 на вибрациите. Само 8 звуци (звуков сигнал) Сигнали за тревога. Само 8 на вибрациите.За да бъдат информирани, без да пречи на Другите.
8 Вибриращи будилници, предназначени за вземане на лекарства, напомняне за прием на таблетки и задачи, както и за други специални заявки на напомняния.
Автоматично повторение всеки ден, не е необходимо да променяте му. 【Супер осветление】 Супер ярка подсветка осветява целия дисплей супер големи цифри.Много е лесно да се чете на тъмно.【Таймер за обратно отброяване】 С интервали за обратно отброяване от 15 минути до 24 часа, с автоматично стартиране.Много популярен сред пациентите с болестта на Паркинсон. 【Водоустойчив】 50 метра водоустойчивост 【с изключение На топла вода】.Ще устои на пръски или моментно потапяне във вода.Идеалните часовници за непрекъсната ръчно пране, но не се препоръчват за плуване или къпане. 【Функция за заключване】 Отлична функция за заключване Може да Попречи на случайни промени.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини