• New
SLUYNZ Обеци с Двойно Пирсингом От Сребро 925 Проба, Веригата-Капка-Маншет Huggie за Жените и Подрастващите Момичета, Висящи Обеци с Двойни Дупки, Спирала За Пиърсинг на Хр?

SLUYNZ Обеци с Двойно Пирсингом От Сребро 925 Проба, Веригата-Капка-Маншет Huggie за Жените и Подрастващите Момичета, Висящи

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

♥ 100% Истинско сребро 925 проба с релефни S925Не съдържат никел и хипоалергенни, не предизвикват алергични реакции и е подходящ за всички, включително за хора с чувствителна кожа. ♥ Малък размер обръч : вътрешен диаметър 0,8 см / 0,32 инча, външен диаметър 1,1 см / 0,43 инча, дължина на веригата : 2.4 см / 0,94 инча, тегло на обеци : 2,44 g / двойка.Елате с кърпа за полиране в луксозна подаръчна кутия. ♥ Тези красиви обици с двойно пирсингом, добре изработени и уникални, са предназначени за хора с две или повече дупки на ушите.Верига от връзки,, ви прави още по-очарователна. ♥ Прекрасен подарък за Деня на майката, Деня на Св. Валентин, Коледа, Ханнуку, парти, рожден ден, сватба, на участието или абитуриентски за онзи, когото обичаш. ♥ SLUYNZ обещава Бърза доставка и най-доброто следпродажбено обслужване.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем в рамките на 24 часа.Още веднъж ви благодарим, че избрахте нас и се надяваме, че вие ще имате приятно пазаруване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини