• New
Кабел за свързване на микрофон от XLR до 1/8 от инча, конектор XLR конектор 3.5 мм, Кабел за симетричен сигнал, за оборудването, Звукови карти, стерео (JD6032-5m)

Кабел за свързване на микрофон от XLR до 1/8 от инча, конектор XLR конектор 3.5 мм, Кабел за симетричен сигнал, за оборудването,

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Приложимо към мобилни телефони, преносими компютри, усилватели на мощност, микрофонам, видеооборудованию, звукови карти, стереосистемамИдеален за студийни или живи изпълнения.Този кабел ви позволява да се елиминира загубата на сигнала и статичен шум, гарантират трайност и подобряване на предаване на сигнала.Бескислородная мед 24 AWG със защита, осигурява високо качество на звука и осигурява максимална проводимост и яснота на сигнала.Работата е добра, тя също така осигурява чистотата на сигнала и целостта на звукови вълни, а също и свежда до минимум дълги?загуба на сигнала.Осигурява мулти?пластове осмични числа и изолационни материали, които са много гъвкави, не спутываются и могат лесно да бъдат смотаны и спасени след употреба.Кабел за свързване на микрофон от XLR до 1/8 от инча, XLR конектор за симетричен сигнала кабел с жак 3,5 мм за оборудването, звукови карти, стерео Функция : 1. Приложимо към мобилни телефони, преносими компютри, усилватели на мощност, микрофонам, видеооборудованию, звукови карти, стереосистемам.Идеален за студийни или живи изпълнения. Този кабел може да се премахнат загуба на сигнал и статичен шум, гарантират трайност и подобряване на предаване на сигнала. Бескислородная мед 24 AWG със защита, осигурява високо качество на звука и осигурява максимална проводимост и яснота на сигнала. Работата е добра, тя също така осигурява чистотата на сигнала и целостта на звукови вълни, а също и свежда до минимум дълги?загуба на сигнала. Осигурява мулти?пластове осмични числа и изолационни материали, които са много гъвкави, не спутываются и могат лесно да бъдат смотаны и спасени след употреба.Как да използвате : Щепсела и да играе Параметри : Тип на продукта : XLR жена до 3,5 мм кабел Цвят : както е показано на фигура Конектор : XLR жена до 3,5 мм (1/8 инча) мъж кабел : 24 AWG Външен диаметър : 6 мм /0,24 инча Жило : бескислородная мед Обвивка на кабела : PVC Осъществяване списък : 1 x XLR жена до 3,5 мм кабел Забележка : 1. Моля, нека грешка в 1-2 инча поради ръчно измерване.

Основни свойства

Item Type:
XLR Female to 3.5mm Cable
Color:
As shown in the picture
Connector:
XLR Female to 3.5mm (1/8 inch) male
Cable:
24AWG
Outer Diameter:
6mm / 0.24in
Core:
Oxygen-free copper
Cable Body:
PVC
Package List:
1 x XLR Female to 3.5mm Cable:
Note:
1. Please allow 1?2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Избор на купувачи

Новини