• New
Мощен бас Преносими безжични Bluetooth Студиен dj за парти, Концерт на говорителя, Пъстро, което променя осветление, Акумулаторна батерия Водоустойчив високоговорител ?

Мощен бас Преносими безжични Bluetooth Студиен dj за парти, Концерт на говорителя, Пъстро, което променя осветление, Акумулаторна

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛЕН звук с висока разделителна способност - Всички говорители работят изключително силно и се допълват страхотно цветово шоу!Нашите професионални студийни диджейские колони - това не е шега, тези колони създават звук, подобен на концерт, който е толкова силен, че не може да се говори тук за себе си, докато е пред него!ПРЕНОСИМОСТ - Благодарение на нашия преносим дизайн и по-продължително време на автономна работа можете лесно да си музика, където и да отидете, така че можете да продължите да слушате музика навсякъде, където искате!.РЕГУЛИРУЕМ ЗВУК - Нашите професионални дръжки позволяват регулиране на ниските честоти, силата на звука с микрофон и още много други, за да се получи перфектен звук!.НОСЕТЕ ГО със СЕБЕ си НАВСЯКЪДЕ - отлично подходящ за концерти, dj-и, семейни събития, партита, забавления на открито и закрито, подаръци за партита и много други!.ТАНЦУВАЩАТА КОЛОРИТЕН ЗВУК - Преписва любимите си песни с добавянето на цветове с помощта на сверхяркой led панел sound dancing super bright и добавете малко допълнителна светлина следващия събитието!.Тип захранване : Дълго се захранва от батерия. Halo - идеален за душата у него супер ярък дисплей и звук, за да направи вашия душ е много по-забавно!Направи си страхотен подарък!. Стробоскоп - Выбегаешь зад вратата?Излиза, дръж ни ефекта на светлинни говорител на рамото, заедно с пагон. Mini - един 3-инчов драйвер, който осигурява мощен удар и плавно движение led подсветка за даване на по-хладно фигурата. Средно - два сдвоенных 4-инчов драйвер, това е лично моят фаворит от всички 6, това е точно това броят на звук и цвят, което трябва. Голям - Снабден с безжичен микрофон, това е за вашето караоке или шумни домашни партита, този високоговорител изпълни стаята със звук и цвят. Ултра - трябва ли да се каже повече . този оратор, ако сте включили го на пълна мощност в близост до ухото, може да доведе до увреждане на слуха, толкова той е силен!Това е за тези, които искат да си съседи мразеха вас : ).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини