• New
MCSPROAUDIO Балансиран Проверени 6 Фута 3-Пинов XLR Микрофон за мъже и жени Удлинительный Кабел за микрофон на Кабела (6 фута) 10 Бр.

MCSPROAUDIO Балансиран Проверени 6 Фута 3-Пинов XLR Микрофон за мъже и жени Удлинительный Кабел за микрофон на Кабела (6 фута)

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

3-пинов XLR от мъжа към жената Балансирани и защитени.Отличен за всяко използване в БКП, ди-джее или студио. комплект от 10 на кабели (всеки кабел е с дължина от 6 фута).3-пинов XLR от мъжа към жената. Балансирани и защитени.Отличен за всяко използване в БКП, ди-джее или студио. комплект от 10 на кабели (всеки кабел е с дължина от 6 фута). кабел с дължина 6 метра, с XLR конектор в единия си край и конектор XLR-на другия. Качеството на балансиран и екраниран кабел.Професионален, гъвкав и здрав, безшумен XLR кабел.БАЛАНСИРАНИ И ЗАЩИТЕНИ.На склад и е готов за изпращане.Често срещано приложение : Динамика, захранвани от микрофони, DMX осветление * Свързване кабелна връзка към багажник * Това е стандартен кабел микрофон, който обикновено се използва в много приложения DMX осветление.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини