• New
UBeesize Околовръстен лампа за телефон, Статив, за Селфи, Стойка с регулируема яркост, 3 Режима, държач за мобилен телефон с околовръстен осветление с дистанционно упра?

UBeesize Околовръстен лампа за телефон, Статив, за Селфи, Стойка с регулируема яркост, 3 Режима, държач за мобилен телефон

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

【 Топъл, бял и студен 3 режима на осветление 】 Топла светлина (3000 К), студено бяло (4500 К) и дневна светлина (6000 К)Всеки режим има 11 нива на яркост и общо 33 опция.Статив за мобилен телефон UBeesize ring light ще задоволи всички ваши нужди в различни места.Това е идеалното осветление, с регулируема яркост, което позволява да изчистите всички незавидно сянка. 【 Нов модернизиран държач за статив】 Нов статив UBeesize оборудван быстрозажимными ключалки и утяжеленным основание статив за подобряване на устойчивостта, за да не паднат.Освен това, той има дължина от 17,5 "до 51" и е изработен от висококачествен алуминий. Той може да се регулира за всяка дължина в зависимост от вашите нужди и ще ви дълги години. 【Стреляй с помощта на дистанционното управление】Този околовръстен лампа със статив е отличен за самостоятелно фотография с деца и семейства.Най-хубавото е, че в него има дистанционно за управление, която ви позволява да управлявате телефона си.Той също така е съвместима с Android и i OS, така че няма значение какъв телефон можете да използвате. 【Влияние Нужда от тази попълнете осветление】 които се нуждаят от led околовръстен осветление?Хората, които постоянно се снима на видео и провеждане на живи предавания.Хората, които обичат да споделят своите идеи чрез блогъри, на живо, You Tube, Tik Tok, разговори Zoom, снимки и много повече!. 【Захранва от USB работи за повечето устройства】 Тази поставка за телефон selfie right light поддържа се захранва чрез USB-порт, например лаптоп, КОМПЮТЪР, захранващ блок, USB зарядно устройство и адаптер за променлив ток.С въжета има четири бутона за включване / изключване, смяна на режима на осветление и регулиране нива на яркост.Лесно е да намерите точните настройки за секунди. 【Една чудесна идея за подарък 】 Е топло избор за себе си, семейства, жени, мъже, приятели, подаръци за рожден ден, Ден на майката, Ден на бащата, Коледа, Нова година.Този държач за статив за селфи с кольцевым осветление за телефон се предлага в преносимо и опаковка на подаръка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини