• New
Yardwe Тенис на Държач за мобилен телефон, Държач за мобилен телефон за маса, 6 бр. Универсална Гъвкава стойка за мобилен телефон за Таблет, стойка за мобилен телефон, Д?

Yardwe Тенис на Държач за мобилен телефон, Държач за мобилен телефон за маса, 6 бр. Универсална Гъвкава стойка за мобилен

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

【Тенис на държач за мобилен телефон】 Портативен дизайн на : - Леки и малки поставки за телефони-меки и не се надраскат вашия телефон, лесно да ги носите със себе си 【Притежател на телефон в ръка】 Интересни за притежателите на телефони : Интересни стойки за телефони осигуряват отлични ъгли на видимост, за да видите видеоклипове, филми и снимки. 【Симпатична форма на телефон : Уникален и креативен дизайн във формата на палеца, е подходящо за повечето мобилни телефони. 【Поставка за мързелив телефон с вдигнати пръсти】 Двустранно разположение : Стойки за новите телефони може да се регулира за подкрепа на вертикален или хоризонтален преглед. 【Ръцете на притежателя на телефона】 Няколко случая : Творчески телефон ще се превърне в перфектното допълнение към дома, апартамента, общежитию или офиса. 【Тенис на държач за мобилен телефон】 Портативен дизайн на : - Леки и малки поставки за телефони-меки и не се надраскат вашия телефон, лесно да ги носите със себе си. 【Притежател на телефон в ръка】 Интересни за притежателите на телефони : Интересни стойки за телефони осигуряват отлични ъгли на видимост, за да видите видеоклипове, филми и снимки. 【Симпатична форма на телефон : Уникален и креативен дизайн във формата на палеца, е подходящо за повечето мобилни телефони. 【Поставка за мързелив телефон с вдигнати пръсти】 Двустранно разположение : Стойки за новите телефони може да се регулира за подкрепа на вертикален или хоризонтален преглед. 【Ръцете на притежателя на телефона】 Няколко случая : Творчески телефон ще се превърне в перфектното допълнение към дома, апартамента, общежитию или офиса.Описание-Тази стойка за таблет за мобилен телефон лесен за инсталиране, е достатъчно просто да поставите вашия мобилен телефон или таблет, между двата големи пръста.Това е един интересен начин да го използвате и като притежател на смартфон или таблет.Характеристики -Цвят : син, лилав, бял, жълт, зелен, червен -Материал : PP-Размер : около 11,00 X8,00 X4,50 см/4,32 X3,14 X1,77 см В комплекта са включени 6 за притежателите на телефони.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини