• New
Калъф Yrzper 10 в опаковка, която е съвместима за Apple Watch Серия 7, 41 мм, 45 мм, твърд калъф за вашия КОМПЮТЪР с цветя, защитни фолиа за екрана умни часовници, изработени от за?

Калъф Yrzper 10 в опаковка, която е съвместима за Apple Watch Серия 7, 41 мм, 45 мм, твърд калъф за вашия КОМПЮТЪР с цветя,

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

【Съвместимост за】 Този стилен защитен калъф за умни часа е съвместим с Apple watch Серия 7, 45 мм, 41 мм моля, проверете модел и размер на задния панел часа, за да изберете подходящ калъф.(Само седалките, часовници и каишка за часовник в комплекта не са включени). 【Модерен дизайн】 Защитен калъф за умни часа Леопард /Batman с модерен принтом, използването на съвременни технологии водоотблъскваща печат гарантира, че цветът на рисунката на тези седалка не избледнява.Изискан и елегантен леопардовый/цветен дизайн може да се комбинира с всеки band.at в същото време няколко цветни защитни покривала за дисплея на Apple Watch ще ви позволи да даде на Apple гледайте по-индивидуален облик и ежедневно да се възползват от тях в съответствие с вашите различни нарядами. 【Цялостна защита 】 Твърд калъф за вашия КОМПЮТЪР с леопардовым /цветен модел затваря рамо и край повърхност е защитен филм HD clear screen.Защитете Apple Watch се на 360 градуса от прах, мръсотия, драскотини и повреди. 【Высокочувствительное докосване】 Защитен слой от закалено стъкло с висока прозрачност с хиляди точни точки на допир предоставя оригинални ясно качество на картината и запазва първоначалната си чувствителност към прикосновениям. 【Лесна употреба】 Този съвместим калъф за Apple Watch 45 mm / Apple Watch 41 мм Точни деколтета позволяват лесно да инсталирате или теглите калъф за Apple Watch, не е нужно да се свали корпус часа преди да бъдат заредени. при миене на ръцете под капак на екрана може да се образува влага и да се открои пот след тренировка.В този случай, моля, махнете калъф, за да избършете влагата между корпуса на часовника и на екрана, за да не влияе на нормалното използване на екрана часа. 【Съвместимост за】 Този стилен защитен калъф за умни часа е съвместим с Apple watch Серия 7, 45 мм, 41 мм. моля, проверете модел и размер на задния панел часа, за да изберете подходящ калъф.(Само седалките, часовници и каишка за часовник в комплекта не са включени). 【Модерен дизайн】 Защитен калъф за умни часа Леопард /Batman с модерен принтом, използването на съвременни технологии водоотблъскваща печат гарантира, че цветът на рисунката на тези седалка не избледнява.Изискан и елегантен леопардовый/цветен дизайн може да се комбинира с всеки band.at в същото време няколко цветни защитни покривала за дисплея на Apple Watch ще ви позволи да даде на Apple гледайте по-индивидуален облик и ежедневно да се възползват от тях в съответствие с вашите различни нарядами. 【Цялостна защита 】 Твърд калъф за вашия КОМПЮТЪР с леопардовым /цветен модел затваря рамо и край повърхност е защитен филм HD clear screen.Защитете Apple Watch се на 360 градуса от прах, мръсотия, драскотини и повреди. 【Высокочувствительное докосване】 Защитен слой от закалено стъкло с висока прозрачност с хиляди точни точки на допир предоставя оригинални ясно качество на картината и запазва първоначалната си чувствителност към прикосновениям.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини