• New
Dewkou Кола за телефон от 2 теми, Преносим Титуляр за телефон на арматурното табло на автомобила, Универсално Автомобилно планина за всички смарт телефони (черен)

Dewkou Кола за телефон от 2 теми, Преносим Титуляр за телефон на арматурното табло на автомобила, Универсално Автомобилно

Оценка на продукта:
BGN 4.20

Сума
В магазина

? Високо качество : Кола е изработен от алуминиева сплав и мек силикон, мек, но здрав на пипане, има гладка повърхност, която е идеална за инсталиране и задържане на всеки смартфон на мястоТой не ще загораживать преглед при движение, може да се приклеиться към всеки самолет, в кола, да вземе вашето устройство. ? Предимство : Висока лепливост и издръжливост, за многократна употреба и използването на пране, което осигурява надеждна фиксация закрепване и основи.Мини размер, не заема място и не е нужно да гледате на устройството отгоре надолу, за да осигури вашата сигурност при шофиране и за решаване на проблема отопление на мобилен телефон по време на навигация. ? Монтаж : Лесен за употреба, мобилен телефон, автоматично се всмукват при леки приближаване към него, и им може лесно да се управлява с една ръка.След инсталацията почистете участък и я оставете да изсъхне напълно.Не забравяйте да изчакаме 10 минути преди да се използва, клею за ламиниране се изисква време за втвърдяване. ? Приложение : Неограничен по размер мобилен телефон, тази кола е съвместима с всички смартфони, GPS, с дебели корпуси.Телефон можете да поставите и извадите една ръка, както и лесно да управлявате телефонни меню.При 5 пъти по-лесен за използване от всички други планини, просто инсталирайте го на колата, и всичко е готово. ? Опаковка : получавате 2 опаковки автомобилни притежателите на телефони.Размер на 1,38 x 1,08 инча / 35 x 27,5 mm. Добре закрепени към креплению и арматурното табло.Този универсален държач създава интензивно притегателна сила, която да спре всеки смартфон, сигурно ще задържи вашия смартфон, GPS, дори и в такива условия, като рязко спиране. ? Високо качество : Кола е изработен от алуминиева сплав и мек силикон, мек, но здрав на пипане, има гладка повърхност, която е идеална за инсталиране и задържане на всеки смартфон на място.Той не ще загораживать преглед при движение, може да се приклеиться към всеки самолет, в кола, да вземе вашето устройство. ? Предимство : Висока лепливост и издръжливост, за многократна употреба и използването на пране, което осигурява надеждна фиксация закрепване и основи.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини