• New
TPALPKT Сладък Заек Скрита Поставка за Телефон 3D Огледален Зайо на Притежателя Скоба за Телефон Невидима Портативна Поставка за Мобилен телефон Сгъваема Поставка за ?

TPALPKT Сладък Заек Скрита Поставка за Телефон 3D Огледален Зайо на Притежателя Скоба за Телефон Невидима Портативна Поставка

Оценка на продукта:
BGN 20.77

Сума
В магазина

1 Калъф за телефон с огледало поставка - това е уникален и стилен калъф с шарени хубаво заек и монтиране на стена за по-удобно използване без помощта на ръцете. сладък герой заек.Сгъваема конструкция, освобождаваща ръцете си, за гледане на видео, видео и т. Това е прекрасен подарък за всеки повод, която позволява да прояви своята индивидуалност и да дарят своите близки с нещо специално. Калъф осигурява много пълна защита на вашия телефон, като се използва технология за нанасяне на покрития и материали TPU за защита от случайни падания и удари.Висококачествен материал : Изработен е от висококачествена ABS.Използвайте с галванично покритие, за предотвратяване на избледняване. Точност на отвор осигурява лесен достъп до всички портове и бутони, осигуряване на сигурност за телефона и за подобряване на неговото сцепление.Сверхпрочная гумена уплътнението е здраво залепен към вашия смартфон. В стремежа си към нуждите на клиентите, бъдете сигурни в покупката си и се насладете на пазаруване, без да се притеснявате.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини