• New
OXIALL 7-Цветен Бял Заек Кийт Нощни лека нощ за спалня Кийт нощна светлина за кърменето Декоративен подарък за рожден Ден за момичета Светлини (Цвят: 6,3 дюймах4.3 инча Го?

OXIALL 7-Цветен Бял Заек Кийт Нощни лека нощ за спалня Кийт нощна светлина за кърменето Декоративен подарък за рожден Ден

Оценка на продукта:
BGN 26.19

Сума
В магазина

Функция таймер, продължително натискане на бутона на захранването, индикатор мига 2 пъти, за да активирате функцията за синхронизиране на 3 часа, 3 часа след автоматично изключванеАко не ви трябва, щракнете бутона отново, за да откажете функцията за синхронизиране. 7 промяна на цвета, успокояваща нощна светлина, мека светлина не рязко, помага да заспи. Екологично чист, мек силиконов материал, може да се използва като детски играчки, е безопасна за употреба.Подходящ за различни случаи, спалня, хол, кабинет, кожа и т. Портативен размер, лесен за носене. Вградената батерия с капацитет 1200 mah осигурява приятелско общуване на нощ. 1x нощна светлина със заек, 1x кабел за зареждане USB Type-c, 1x Инструкция на английски език, заек магически, божи дар, за да затишие деца преди лягане.Светлина е мека и цветна, в компаниите си майки не трябва да се притеснявате за това, че децата им ще се страхува да спи сам.Ръчни размер, лесен за носене, лесно преносим.Поставете в спалнята и кабинета, че децата да могат да четат и да се учат.Ставам посред нощ, за да покормиться, светлина е мека, а не рязко.Сменяйте пелените на бебето през нощта, без да нарушават съня си. да бъдеш в сражение през нощта, с напълно заредена батерия можете да използвате през цялата нощ.Тази красива настолна лампа, подходяща за подарък за рождения ден и Коледа.Без съмнение, вие ще откриете широка щастлива усмивка, когато вашето малко дете ще отвори кутията.Подробна информация за продукта Тип на източника на светлина : Led материал.ABS, силикон Тегло : 200 грама опаковка Размер : 2.1 Дюймытип източник на светлина : Светодиодматериал : ABS, силикон ABS, силикон Тегло : 200 грама опаковка Размер : 2.1 Режим на работа : режим на топло осветление, 7 вида режим на промяна на цвета, режим фиксиран цветауправляемый режим : превключвател, сензорен Източник на захранване : вградена литиево-йонна батерия с капацитет 1200 мачмаксимальная мощност : 0,8 изходното напрежение.Време за зареждане dc 5 v / 1000 mah.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини