• New
YOULIYOULI Детски Сгъваеми Кутии за съхранение [4 опаковки], Квадратна Кошница за съхранение с pom-помераните, Сгъваеми Кутии за съхранение, Органайзер за детски играчки, ?

YOULIYOULI Детски Сгъваеми Кутии за съхранение [4 опаковки], Квадратна Кошница за съхранение с pom-помераните, Сгъваеми Кутии

Оценка на продукта:
BGN 23.85

Сума
В магазина

[ВИСОКО КАЧЕСТВО], Кутии за съхранение, изработени от висококачествени ленено тъкани с пухкави pom-помераните и фини шевове [Голям размер] Размер организатор е 11 "x10,5"x10,5" (27,94x26,67x26,67 см), което позволява да се съхранява много повече неща, като дрехи, играчки, списания, книги и т. [ДЕКОРАТИВНИ и ФУНКЦИОНАЛНИ] Тези кошници за съхранение, украсени с разноцветни pom-помераните, - чудесен начин да подредите и подредете нещата.Дръжката е скрита, без използването на метални или въже, което е много безопасно за децата. [СГЪВАЕМ и ПРЕНОСИМ] пести място, когато не се използва, и се сгъва за лесно съхранение.Квадратни кутии за съхранение имат малко тегло, те са лесни за носене и организира. [СЛУЧАИ на МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА] използвайте в шкаф, гардероб, етажерка, рафтовете-органайзерах, детската стая, хола, спалнята, хотели и други случаи.Сгъваема кошница за съхранение на YOULIYOULI Kids [4 опаковки], квадратна кошница за съхранение с интериор в формата на помпонов (11 "x10,5"x10,5", сив) Модерен дизайн Кошница сив цвят, украсена с разноцветни pom-помераните (бяло, розово и розово цветове), изглежда свежо, ярко и многослойно, особено като деца, момичета и т. здрав и Издръжлив Материал : бельо плат [страни] + дебел картон [сандвич] + дебела полиестерна тъкан [подплата].можете многократно да използвате органайзер за съхранение.Приятна Бележка 1. Пискюл може да изглежда не по кръгли и пухкави се дължи на доставка, моля подуйте на него сешоар (студен вятър) или да се разклаща с ръка в продължение на няколко секунди, той отново ще изглежда кръгла и красива. Не бива да се перат, внимателно почистете кутия-органайзер с влажна кърпа.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини