• New
Aijoviko Реквизит за Снимки на Новородени, Детски Подпори за Фотосесия, Оберточное Одеало за Малки Момчета и Момичета (Руж и Слонова Кост)

Aijoviko Реквизит за Снимки на Новородени, Детски Подпори за Фотосесия, Оберточное Одеало за Малки Момчета и Момичета (Руж и

Оценка на продукта:
BGN 6.30

Сума
В магазина

❤ Мека и еластична материя : Опаковки за подпори за снимане на новороденото AIJOVIKO е изработена от 95% вискоза и 5% ликра, тя е супер мека, еластична, лесна и не избледнява, подходяща за нежната кожа на бебето ❤ Стилен комплект : Доставя се с 2 бр. одеало за фотография, той е идеален както за малки момчета, така и за момичета. ❤ Перфектен размер : получавате 2 бр. одеало за снимки на новородени, тези завивки за снимки с размер на 59 "x 20", подходящи за използване от деца от 0 до 3 месеца, достатъчно големи, за да може лесно да приключи, а меко леко одеяло запазва топлината на детето, но същевременно позволява на кожата му е лесно да диша. ❤СЪЗДАЙТЕ незабравими СПОМЕНИ : Идеален подпори за детски снимки в памет на новорожденном дете, тези спомени согреют вас и ежедневието на вашето дете, затова купете AIJOVIKO за новородени, увийте одеяло и започнете да създавате тези красиви снимки и незабравими спомени!. ❤ Услуги отговарят на НУЖДИТЕ на : Опитайте продукт AIJOVIKO сега, моля, свържете се с нас, ако възникнат някакви въпроси, ние ще отговорим в рамките на 24 работни часа, благодарим ви за вашата поръчка на реквизит за снимки на новородени AIJOVIKO. ❤ Мека и еластична материя : Опаковки за подпори за снимане на новороденото AIJOVIKO е изработена от 95% вискоза и 5% ликра, тя е супер мека, еластична, лесна и не избледнява, подходяща за нежната кожа на бебето. ❤ Стилен комплект : Доставя се с 2 бр. одеало за фотография, той е идеален както за малки момчета, така и за момичета. ❤ Перфектен размер : получавате 2 бр. одеало за снимки на новородени, тези завивки за снимки с размер на 59 "x 20", подходящи за използване от деца от 0 до 3 месеца, достатъчно големи, за да може лесно да приключи, а меко леко одеяло запазва топлината на детето, но същевременно позволява на кожата му е лесно да диша. ❤СЪЗДАЙТЕ незабравими СПОМЕНИ : Идеален подпори за детски снимки в памет на новорожденном дете, тези спомени согреют вас и ежедневието на вашето дете, затова купете AIJOVIKO за новородени, увийте одеяло и започнете да създавате тези красиви снимки и незабравими спомени!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини