• New
Комплект Спално бельо за бебешко легло от 3 теми, Детско Стеганое Одеяло с Волани, Чаршаф и Пола за легла - Мило Детско Спално Бельо в стил Изтъркан Шик, Меко Одеяло Л?

Комплект Спално бельо за бебешко легло от 3 теми, Детско Стеганое Одеяло с Волани, Чаршаф и Пола за легла - Мило Детско Спално

Оценка на продукта:
BGN 10.66

Сума
В магазина

[Материал] : Изработен е от екологично чист полиестер за нашите сертифицирани фабрикиПредложете на децата си най-доброто качество.Нашето одеяло изработено от външната тъкан от микрофибър 90 ГОРИВО и ультрамягкого вътрешен пълнеж от микрофибър 320 гориво.Мека, здрава, дишаща и лесна за почистване.Помогнете на вашето Бебе да спи през цялата година. [Опаковка] : 1 Стеганое одеяло 34 "x 43" с 2-инчов къдри; 1 чаршаф 28 "x 52" + 8" е подходящ за матраци за легла стандартен размер, пола, за яслите - това е 1 пола за яслите 28 "x 52" + 14".Комплект за детско креватче от 3 теми подходящ за повечето легла за детски легла.Опитайте новият сладък дизайн с рюшами за вашето дете.Между другото : ако се нуждаете от спално бельо за деца, можете да търсите uozzi bedding спално бельо за деца на. [Дизайн] Цветни малки цветя с листа, украсени с рюшами завивката е рюшки с дължина 2 инча, което го прави много приятен за момчета или момичета.Комплект спално бельо е направена в зелената клетка.Пола за легла изпълнени в същия стил, че и стеганое одеяло.Сладък и колоритен за бебето.Комплект спално бельо за детски легла в американски стил кънтри.Опитайте някой прост цвят и дайте на бебето си приятен сън.Цветен стил просто е разкошен за настъпващата пролет. [ Easy care] : Машинно пране отделно в студена вода в режим на публичната /деликатен цикъл.Изсушава се в перална машина при ниска температура. [Обслужване на клиентите е включено] - Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Uozzi Home ще ви помогне в рамките на 24 часа : ).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини