• New
Wismee Пръчка за сенки за Грим, Изсветлител за очи, Крем-молив за Сенки за очи, Искрящи Сенки за очи, Пръчка за грим на очите, Козметика, Коледен подарък за рожден Ден за ?

Wismee Пръчка за сенки за Грим, Изсветлител за очи, Крем-молив за Сенки за очи, Искрящи Сенки за очи, Пръчка за грим на очите,

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

【Устойчив грим】 Перламутровая компактна пудра нежен и покорен, цвят светъл и чист, цвят натурален, и я лесно потъмнява 【Многоцелеви】 Един бар за няколко цели, сенки за очи, подсветка, копринени буби, за да отговори на нуждите на различни състава. 【Уникален дизайн】 Конструкция с две глави, един край представлява пръчка за сенки за очи, която може да се върти и да измислям.На другия край е мека губчатую глава, която можете да използвате като сенки апликатор за очи.Можете да направите красив грим, без използване на четката. 【Лесен и удобен】 Модерен външен вид, преносим и лесен за използване, можете да фиксира грима по всяко време. 【Идеален подарък】 Това е идеален подарък за вашата майка, съпруга, приятелка, сестра, приятел на важни моменти, като Коледа, рожден ден, годишнина, деня на благодарността и т. Цвят : Розов блясък, кафяви трептене, теменуга, тъмно-пурпурно трептене, сребристо-сиво трептене, тъмно синьо трептене, перлено-бял проблясък, розово-златно трептене, шампанско трептене, розово-червено трептене, какао трептене, зелен блясък.Размер на външна опаковка : .A- Не скручивайте дължина прекалено много (не излизат извън дължина 0,4 инча / 1 см), за да не си счупиш клечка за сенки.B- За постигане на най-добри резултати, моля, нанесете върху клепачите грунд, преди да използвате пръчки за сенки.C- Този продукт трябва да се съхранява на хладно и сухо място.D- Моля, съхранявайте този продукт далеч от деца и поставете го на място, към което не може да се докосне, за да се избегне случайно поглъщане.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини