• New
ТОНАЛЕН КРЕМ ЗА ПЪЛНО ПОКРИТИЕ на AFTER PARTY NEXT GEN ОТ IL MAKIAGE - 30 МЛ / 1 ЕТ. УНЦИЯ - Пълноцветен (30 МЛ / 1 ЕТ. УНЦИЯ, 125 г)

ТОНАЛЕН КРЕМ ЗА ПЪЛНО ПОКРИТИЕ на AFTER PARTY NEXT GEN ОТ IL MAKIAGE - 30 МЛ / 1 ЕТ. УНЦИЯ - Пълноцветен (30 МЛ / 1 ЕТ. УНЦИЯ,

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

Тонален крем с пълно покритие за комфортно носене през целия денПодобрена, устойчива формула не избледнява, не експандиран, не се измества, не стане спечена и не се колебае.Предпазва от изпотяване и влага, изтрива пори, фини бръчки и несъвършенства, с помощта на подобрени пудр с мек фокус. Естествено-матирано покритие прилича на вашата кожа, но е по-добре, матирует кожата и абсорбира излишните мазнини и блясък, не высушивая вас.Не съдържа парабени и фталатов, глутен и алкохол, вегетариански, 100% жесток.Добре дошли на After Party : тонален крем продължително действие с пълно покритие, който е само една капка незабавно превръща кожата си в безупречно шедьовър airbrushing.Съвременна формула контролира съдържанието на мазнини и блясък, докато прах с мек фокус, свиват порите и размывают фини бръчки.Мощни пигменти незабавно крият недостатъци, неравномерна консистенция и промяна на цвета, прави кожата супер гладка и безупречна с естествено матово покритие.Лесна за нанасяне, крем, мека текстура е отговорност на кожата, осигурявайки покритие от средно до пълно изграждане, при това тя е дишаща и остава удобен от появата сияние до края на работата.Това е и ще продължи в най-дивата време на тренировки, в танцови чаши или във всичко останало, което правите.Този празничен трик мигновено покрива всичко, което искате да скриете, не накисване в порите, не слеживаясь, не смещаясь, не выцветая и не ощущаясь тежко, като си редовен тонален крем пълно покритие.Предлага се в 50 различни нюанси, така че всеки може да постигне невероятно комфортен, но наистина наситен цвят на лицето.Не съдържа жестокост.Не съдържа алкохол.Не предизвиква комедони.Дяволски добър повод да празнуват, ако питате нас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини