• New
Liquid блестящи сенки за очи YMH BEAUTE, Пигментирани, Дълготрайни, Бързо Сохнущие, Лесно се нанася, Ронлива Блестящ лепило за грим на очите кристали (Прозрачни блестящи мн?

Liquid блестящи сенки за очи YMH BEAUTE, Пигментирани, Дълготрайни, Бързо Сохнущие, Лесно се нанася, Ронлива

Оценка на продукта:
BGN 5.09

Сума
В магазина

Тези течни блестящи сенки за очи Съдържат четири цвята за избор : 01 Многоцветни течни сенки за очи с бриллиантовым гланц и прозрачно лепило; 02 Светло розови течни сенки за очи с блясък на перлата на; 03 Холограма на течни сенки за очи с персиковым златист блясък; 04 Течни сенки за очи с метален блясък с цвят на шампанско, златистоМултифункционална : да може да се използва за подводке за окото, разположена на шелкопряже, украшающей ъгли на очите или на ресницах, за да се създаде прекрасен пролетно-летния блестящ грим.Светещи в тъмното сенки за очи. (Не използвайте върху устните). Пигментированный, быстросохнущий, са устойчиви : Това лепило с пайети е богат натурален скваланом, който овлажнява и антиоксидирует кожата; той бързо изсъхва на очите, хидратира, не липнет и дълго време е била пазена, не които попадат.Лесно се нанася и лесно се отстранява : Можете да нанесете малко течни сенки за очи на тыльную страна на пръста или с помощта на четка и нанесете ги на върха на молив за очи, на копринени буби или на други места, които се нуждаят от грим; Пайети лесно премахване на козметични подложки или кърпички.Не предизвиква дразнене, без насилие : не съдържа алкохол, хормони, ароматизатори, безопасен и полезен за здравето, не дразни кожата. (За клиенти с чувствителна кожа, ако установите, че средството дразни кожата си, моля, незабавно прекратете използването му и се свържете с нас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Калъф За Червило За грим Отвън, Тъмно Синьо С Шарките на Парусника Преносим Органайзер За Червило С Огледало Дамски Мини-Косметичка

BGN 7.59

Размер калъф за ЧЕРВИЛО : само 50 грама, лек, лесно се сложи в дамска чанта7 инча, идеален за съхранение на �

Новини