• New
Течна Блестяща очна линия Rosarden, Молив за очи с Метален Блясък White Diamond Eye liner четки Stick, Водоустойчиви Устойчиви на бързо съхнещи Высокопигментированные Блестящи сен?

Течна Блестяща очна линия Rosarden, Молив за очи с Метален Блясък White Diamond Eye liner четки Stick, Водоустойчиви Устойчиви

Оценка на продукта:
BGN 3.22

Сума
В магазина

[Комплексно използване] : Течна блестяща очна линия може не само да запълва линия, молив за очи, но също така се прилагат на област тутового на копринените буби, клепачите, бузите и други области [Блестяща очна линия] : Фломастерный върха на блестящия молив за очи гладко се създава в очите блестяща очна линия, които увеличават и подчертават вашият поглед, ефективно подчертаване на контура на окото и създават ярък грим на очите. [Трайна и водоустойчива] : Блестяща очна линия с висока пигментация, водоустойчив и не пропуска пот, достатъчно за целия ден, дори и в горещите летни дни. [Лесна за употреба] : Нанесете необходимото количество на течна очна линия на клепача и нанесете с пръсти.Моля, не пипайте и не моргайте веднага.Моля, изчакайте 2-3 минути, докато изсъхне, а след това да се прилага грим. [Идеален подарък] : Течна метална очна линия е с уникална гледка мини-диамант и може да се използва като подарък за рожден Ден, Свети Валентин, коледа подарък за семейството или приятели, или като украса.Течна очна линия Shine Like a Diamond може да подчертае очите и да ги направи по-привлекателни Всичко в 1 може да се използва не само като молив за очи, но и да нанесат на спящия копринени буби, клепачи, мигли и други сайтове. Трайна и водоустойчива Изчакайте 2-3 минути, докато изсъхне.Той може да бъде водоустойчив и устойчив на пот в рамките на деня през горещото лято Широко използвайте Уникална мини доп форма, лесно за пренасяне и може да се използва като декорации, подходящи за отдих и идеален като подарък Функция : 1. Може да се използва не само като очна линия, но и да се прилага върху копринени буби, очите, миглите и т. Течна блестяща очна линия уголемява очите и прави грима по-привлекателни 3. Блестящия грим за очи ще продължи през целия ден, дори и в горещ летен ден 4. Портативен размер, не заема много място, идеално за отдих 5. Уникален външен вид на диаманта е идеално за декорации и подаръци Как да се използва?Нанесете подходяща течна блестящ молив за очи на клепачите, след това нанесете с пръсти и изплакнете с директно средство за отстраняване на грим Размер : Тегло : комплектът включва : 1 * Течни блестяща очна линия (бяла) Моля, имайте предвид : * От слънчева светлина или на разделителната способност на екрана на компютъра реален продукт, който сте получили, може да се различават малко от снимките.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини