• New
Framendino, 3 Опаковки Цветове на Лалета, Големи Щипки за Коса, Цветни Щипки За Коса, Скоба За Коса във формата на Акула, Нокти, Нескользящие Щипки за Коса, Метална Челюст, ?

Framendino, 3 Опаковки Цветове на Лалета, Големи Щипки за Коса, Цветни Щипки За Коса, Скоба За Коса във формата на Акула, Нокти,

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

【Материал】 Щипки за коса "лале", изработени от висококачествена сплав, която е различна здравина и трайност 【Широко приложение】 Скоба за коса "лале" claws е подходяща не само за измиване на лицето, на сутринта козметика, грим, готвене или за ежедневието, но и за партита, тържества, рождени дни, банкети и други събития.Подходящ за гъста коса, ще се създаде една проста прическа и ще ви направи по-очарователна и елегантна. 【Размер на изделия】 Размер на фиба за коса във формата на цвете е около 4,53 х 2 инча. 【Опаковка в комплект】 3 опаковки. 【Следпродажбено обслужване】 Ако не сте доволни, моля, не се колебайте да се свържете с нас за подмяна или пълно възстановяване в рамките на 30 дни. 【Материал】 Щипки за коса "лале", изработени от висококачествена сплав, която е различна здравина и трайност. 【Широко приложение】 Скоба за коса "лале" claws е подходяща не само за измиване на лицето, на сутринта козметика, грим, готвене или за ежедневието, но и за партита, тържества, рождени дни, банкети и други събития.Подходящ за гъста коса, ще се създаде една проста прическа и ще ви направи по-очарователна и елегантна. 【Размер на изделия】 Размер на фиба за коса във формата на цвете е около 4,53 х 2 инча. 【Опаковка в комплект】 3 опаковки. 【Следпродажбено обслужване】 Ако не сте доволни, моля, не се колебайте да се свържете с нас за подмяна или пълно възстановяване в рамките на 30 дни.Спецификация * 【Материал】 Фиба за коса във формата на лале, изработени от висококачествена сплав, която е силен и издръжлив * 【Цвят】 розов * 【Размер】 Шнола за коса във формата на цвете е около 4,53 x 2 см * 【Брой】 3 опаковки моля, Обърнете внимание, че при измерване на размера на ръчно допуска отклонение 1-2 мм.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини