• New
WLL HY/12 бр. Мини-Малки Щипки за коса, за жени и Момичета, Пластмасови Скоби за челюстите, Нескользящие Малки Многофункционални Щипки за Коса, Аксесоари за Стайлинг на ?

WLL HY/12 бр. Мини-Малки Щипки за коса, за жени и Момичета, Пластмасови Скоби за челюстите, Нескользящие Малки Многофункционални

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

【Висококачествени материали】 Мини щипки за коса WLL HY са изработени от висококачествена пластмасаВисококачествена пластмаса, устойчив на натиск и трудно деформиран, гладка повърхност е удобна за хващане, скоба за коса с малък размер и леки по тегло, щипки за коса са много удобни за носене, както скоби за нокти могат да се използват многократно. 【Модерен дизайн】 Нашите мини щипки за коса са разработени в съответствие с эргономикой и дизайн intimate mini, които са идеално място за вашата коса.Обикновен цвят и универсален дизайн могат да се комбинират с всякакви дрехи почивка по желание.Пилообразный дизайн на затягане може да се заключва на вашата прическа. 【Лесно за носене】 Дизайн малките заколок за коса е проста и лесна за използване, просто внимателно премахване на микро-игли за коса, поставяне на красиви фиби за коса в прическа, която ще трябва да се прибират, и да поддържат прическата в добро състояние, здрав прихващане може да се предотврати подхлъзване в продължение на целия ден. 【Идеалната опаковка】 Малка шнола за челюстите се състои от 12 малки заколок за коса, 6 черни и 6 кафяви, количество достатъчно, стиловете са разнообразни, заколок за коса достатъчно за ежедневна подмяна или използване, и вие също може да споделите заколкой за челюстите със семейството си или с приятели. 【Широк спектър от приложения】 Малък нокът е подходящ за повечето сцени, като например къща, пътуване, къмпинг, парти, офис и т., Мини-скоби за нокти - подарък за жени и момичета, в Деня на Св. Валентин, Коледа, Ден на майката, Ден на благодарността, рождени дни, абитуриентски тържества и др, празнични подаръци. Мини-малки щипки за коса, за жени и момичета, пластмасови скоби за челюстите, скоби нескользящие малки многофункционални нокти за коса, аксесоари за стайлинг на коса за деца и възрастни Функция : Модерен и универсален Лек и преносим здрав Описание : Категория : родословни Цвят : черен, кафяв Материал : пластмаса Функция : инструмент за стайлинг на коса, подходящ за възрастни и деца размери на продукта : 0,71 х 0,59 х 0,51 инча / 1,8 х 1,5 х 1,3 см Начин на опаковката : опаковка в чантата си списък : 12шт × шнола за коса.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини