• New
NSBELL 60 бр. комплект Твистеров с кристали, Спирала Шнола за Коса, Сребърен Макара за Сватба, Младоженци, Абитуриентски бал, парти и Специален случай (многоцветен)

NSBELL 60 бр. комплект Твистеров с кристали, Спирала Шнола за Коса, Сребърен Макара за Сватба, Младоженци, Абитуриентски бал,

Оценка на продукта:
BGN 5.69

Сума
В магазина

Осъществяване състои се от : 60 бр спирала заколок за коса различни цветове.Достатъчно количество отговаря на вашите дневни нужди.Материал : спирала за коса е изработена от качествена сплав с кристали планински кристал, може да продължи дълго време в употреба. Размер : диаметър на основата скоба за спирали за коса с кристали е 0,6 инча, а диаметърът на страз-0,31 инча, подходящ за повечето прически.Тези щипки за коса twists coils лесно се облича и да стреля, но им е трудно отвалить.Просто лежеше на косата в желаната прическа, след това бавно вкрутите щипки за коса по посока на часовниковата стрелка в косата и идеална прическа е готов.Скоба за спирали за коса с кристали могат да се използват за различни поводи, като сватби, рождени дни, годишнини, абитуриентски, парти и така нататък.Те могат да вървят добре с различни прически, като прическа, китка, косичка и така нататък.Спецификация : Размер : Кристали : 0,31 инча в диаметър в Основата от сплав : 0,6 инча в диаметър, Материал : Изработен е от качествена сплав с декорация във формата на кристали Повод : Например, сватби, рождени дни, годишнини, абитуриентски, парти и така нататък.Осъществяване състои се от : 60 бр. х спирала заколок за коса различни цветове.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини