• New
Чаршафи и Заключителни Кърпа за коса, Защита от завивания на Коса, Подсушаване с Кърпа за Влажна Коса, За Жени, Ултра Впитывающее, по-бързо изсъхване, памук (дъвка), 11.

Чаршафи и Заключителни Кърпа за коса, Защита от завивания на Коса, Подсушаване с Кърпа за Влажна Коса, За Жени, Ултра Впитывающее,

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

? Благородна и впитывающая плат premium : Кърпа за коса, произведени от полотенцесушителя най-високо качество, което намалява времето за изсушаване на 30%, не скручивая и без да уврежда косата ? Богат на функции : осигурява комфорт, ще бъде полезно по време на грижа за кожата на лицето, СПА процедури за лице, след вземане на душ, за нанасяне на грим, работа на компютър и още много други. ? Намаляване на топлинното увреждане : Това е идеалният натурален сешоар за коса, подходящ за грижа за косата и запазване на здравето им, като се избягва вълна и перекручивания обикновен кърпа. ? Идеален е за грижа за косата : Идеален спътник за всеки грижа за косата, топло, топло, което осигурява тази шапчица-кърпа, помага за отваряне на епидермиса на косъма и помага на процедурите, по-добре се накисва. ? Социална отговорност : Нашата основа за косата идва с многократно чанта, която можете да използвате за носене козметика, средства за грижа за кожата и т. Вашият принос в опазването на околната среда ще бъде положителен.Основа за кърпи - това е иновативен и качествен продукт, произведен от жени за жени, той е изработен от 100% памучни хавлиени кърпи.Това е инструмент, създаден за ваше удобство и красота с използване на висококачествени материали за бързо и естествено изсушаване на косата, без да уврежда им и предотвратяване на завивание, предназначен за всички жени и за всички типове коса.Това е идеалното средство за грижа за косата и ги лекувал.Шапчица-кърпа glamburg изпълнява функцията на многоцелеви шапки, вие можете да я използвате за грижа за кожата, или за нанасяне на грим или за грижи за косата, без да е наясно, че тя на вас надета.Еластичната лента идеално се адаптира.Материал хавлиени напълно абсорбира влагата, което ще намали времето за сушене на косата.Просто масажирайте косата си, носи една шапка, и готово!Нашата шапка-кърпата може да се пере на ръка или в машината.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини