• New
Овлажняващ Масло за устни Yasovigi, което отрежда на Обема на устните Цвят, Овлажняващ Гланц За устни, Прозрачен Балсам-Стик За Грижа за устните, Прехрана, Възстановите?

Овлажняващ Масло за устни Yasovigi, което отрежда на Обема на устните Цвят, Овлажняващ Гланц За устни, Прозрачен Балсам-Стик

Оценка на продукта:
BGN 3.99

Сума
В магазина

【Консистенция на желе】 кристално чиста, като кристал желе, хидратиращи, тя може да се облекчи до цвета на устните, изсветлява линии на устните и подобряване на тусклость устни 【Мека глава на четка】 Глава на четка е проектирана така, че да е компактна и лека, тя е лесно окунать и се прилага грим.Това е масло за устни пигментированное, и можете да го използвате като червило. 【Хидратация】 Съдържа хидратиращи съставки за подхранване и грижа за вашите устни, така че устните ви няма да се чувстват сухи и обезвоженными дори и през есента и зимата. 【Идеален подарък】 Изискана опаковка, която много подходящ като подарък на близък приятел, идеален подарък за любителите на грим, идеалното покритие с блясък, прави вашите приятелите на светло на цял ден!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини