• New
naissance Златното масло от жожоба, студено пресовано 8 течни унции Чисто и органично, Нерафинирано, веганское, без хексан, без ГМО - идеален за ароматерапия и като базов?

naissance Златното масло от жожоба, студено пресовано 8 течни унции Чисто и органично, Нерафинирано, веганское, без хексан, без

Оценка на продукта:
BGN 6.00

Сума
В магазина

? 100% ЧИСТОТО Нерафинирано масло златист цвят, студено пресовано от жожоба ? ГРИЖА ЗА КОЖАТА - идеален за мазна, чувствителна и комбинирана кожа, това масло е с лека текстура помага да се балансира производството на себум, по естествен начин, като осигурява хармонична увлажненность на кожата. ? BEAUTY - Перфектно овлажняващ крем за кожа, балсам за коса, овлажняващ крем за ръце, балсам за нокти или да се използва като основа за масаж или ароматерапевтического масло.Лесно може да се смесва с етерични масла, за приготвяне на вашите собствени сетове. ? Е Богат на есенциални мастни киселини Олеинова, эруковой и Эйкозеновой киселина и натурален витамин Д. ? Не тестировался на животни ? подходящ за вегани. ? 100% ЧИСТОТО Нерафинирано масло златист цвят, студено пресовано от жожоба. ? ГРИЖА ЗА КОЖАТА - идеален за мазна, чувствителна и комбинирана кожа, това масло е с лека текстура помага да се балансира производството на себум, по естествен начин, като осигурява хармонична увлажненность на кожата. ? BEAUTY - Перфектно овлажняващ крем за кожа, балсам за коса, овлажняващ крем за ръце, балсам за нокти или да се използва като основа за масаж или ароматерапевтического масло.Лесно може да се смесва с етерични масла, за приготвяне на вашите собствени сетове. ? Е Богат на есенциални мастни киселини Олеинова, эруковой и Эйкозеновой киселина и натурален витамин Д. ? Не тестировался на животни ? подходящ за вегани.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини