• New
Гликолова нощен серум Drunk Elephant T. L. C. Framboos - Осветляющая нощен серум за грижа за кожата. Преопаковане (50 мл / 1,69 течни унции)

Гликолова нощен серум Drunk Elephant T. L. C. Framboos - Осветляющая нощен серум за грижа за кожата. Преопаковане (50 мл / 1,69

Оценка на продукта:
BGN 61.27

Сума
В магазина

ГЛИКОЛОВА НОЩЕН СЕРУМ T Нощен серум със съдържание 12% AHA / BHA, която почиства и освежава кожата, като я прави по-гладка и сияйна.Той повишава ефективността на други продукти, изчистване на пътя за максимално усвояване.ЗА ТОВА, КОЕТО ТОЙ Е ФОРМУЛИРАН.Този високотехнологичен гел възстановява тусклую кожата и нежно отстранява мъртвите клетки, което му придава чист, лъскав и гладък вид.Той осигурява точното химическо ексфолиране, без сериозни странични ефекти, като сухота или чувствителност.ЧУВСТВИТЕЛЕН Срещу ЧУВСТВИТЕЛНИ.Когато кожата е изложена на дразнители и сенсибилизаторов, щетите могат да бъдат незабележими и се натрупват, оставяйки го в реактивен режим. "Чувствителна" кожа - често това е просто кожа, която с течение на времето се превърна в чувствителна поради агресивни добавки.ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ.Пиян слон не използва етикети и не е въпрос на компромис със съставки, за да се спестят пари.Те са практични и ще останат верни на своя идеал.Техните продукти са проектирани, тествани и е направена в Съединените Щати.Drunk Elephant е сертифициран като жесток, те никога не изпитват и не ще тестваме продукти върху животни.ГЛИКОЛОВА НОЩЕН СЕРУМ FRAMBOOS. Нощен серум със съдържание 12% AHA / BHA, която помага за изчистване и обновяване на кожата, което му придава по-гладък и сияен вид.Той повишава ефективността на други продукти, изчистване на пътя за максимално усвояване.ЗА ТОВА, КОЕТО ТОЙ Е ФОРМУЛИРАН.Този високотехнологичен гел възстановява тусклую кожата и нежно отстранява мъртвите клетки, което му придава чист, лъскав и гладък вид.Той осигурява точното химическо ексфолиране, без сериозни странични ефекти, като сухота или чувствителност.ЧУВСТВИТЕЛЕН Срещу ЧУВСТВИТЕЛНИ.Когато кожата е изложена на дразнители и сенсибилизаторов, щетите могат да бъдат незабележими и се натрупват, оставяйки го в реактивен режим. "Чувствителна" кожа - често това е просто кожа, която с течение на времето се превърна в чувствителна поради агресивни добавки.ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини