• New
Имитативната Цвете Превръзка На главата, 7 Цвята, Мрежа Цвете Превръзка на Главата, Короната за Малки Момичета, Цветен Венец за Коса, Детски Аксесоари за Коса за Сни?

Имитативната Цвете Превръзка На главата, 7 Цвята, Мрежа Цвете Превръзка на Главата, Короната за Малки Момичета, Цветен Венец

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

▲ 7 цвята превръзка на главата : Лента за коса : 18 см / 7 инча, имитация цвете : 7 см (2,7 инча), тегло : 21 г ▲ Тази превръзка на главата лек от теглото, а цветът на изкуствено цвете ярък и наситен, е подходящ за носене на обиколката на главата на бебета, момичета и дами.Материал на цветя - окото, материал тичинките на изкуствено цвете - полиестер + ликра, тя не е тромава и много красива при носенето. ▲ Тъмно синьо, небето-синьо, розово, лилаво, сиво, цвят на шампанско и червено, само може да избере седем цвята, ще отговарят на всички, които обичат различни цветове, използвайте разноцветни ленти в зависимост от настроението ви или ежедневни време.Можете също така да вземете превръзки с различни цветове към различни дрехи. ▲ Цветна лента за коса с цветя модел е конкретна и е с ярък цвят, с помощта на която може да правите снимки на новородени бебета, да се носят аксесоари за ежедневното пътуване на децата, като : разходки, излети, паркове, партита по повод рожден ден, семейни фотография, пътуване и т. ▲ Дайте това е чудесен подарък за всички деца и момичета са станали прекрасни малки принцеси.При жените също, изглежда, женска сърцето.Моля, обърнете внимание : 1. Възможни са отклонения в 1-2 см от ръчно измерване. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини