• New
Играчки за никнене на млечни зъби AgoKud за деца на 1 година (3 опаковки), Детски детски Играчки за Дъвчене за никнене на млечни зъби с клип за залъгалка, Замразени Играч?

Играчки за никнене на млечни зъби AgoKud за деца на 1 година (3 опаковки), Детски детски Играчки за Дъвчене за никнене на

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

【Сигурност за бебета】 Нашия набор от меки играчки за никнене на млечни зъби е изработен от 100% хранително силикон, нетоксичен, не съдържа BPA, PVC, фталатов и други тежки металиТой е одобрен от комисията за тестване на безопасността на потребителските стоки в Сащ. 【Подходящ за бебешки кошари】 Перфектен размер и форма за малки ръце, малко дете може лесно да се държат здраво за дръжката.Това може да се тренира хватательную способността на детски пальчиков.Дори и в комплект с веригата-клипсой вашето дете никога няма да загубят своята играчка-прорезыватель. 【Улесни болката на венците при детето】 Нашия набор от детски прорезывающих играчки има различни форми и текстури, когато детето преминава етап на отбиване от гърдата и никнене на млечни зъби, нашите детски играчки за дъвчене могат масажирайте венците на вашето дете най-различни начини, което го прави венците са по-малко болезнени, а също така помага на новия зъбите да растат по-лесно и по-бързо. 【Лесен за почистване и дезинфекцирани】 Детски играчки за никнене на млечни зъби са достатъчно трайни за дълго използване, просто използвайте топла вода със сапун и вода, вари за дезинфекция или да се постави в съдомиялна машина.Прорезыватели могат да се поставят в охладена хладилник, което осигурява меко охлаждане на венците на бебето. 【Идеален подарък】 Детски играчки за никнене на млечни зъби - чудесен подарък за вашите момчета, момичета, и на вашия приятел дете.Всеки бъдещ родител със сигурност ще се зарадват на тези цветни детски прорезыватели.Това ще помогне за облекчаване на родителската работа. Всички бебета идва период, когато те се чувстват необходимостта да пропусне и гризане на всички подред, нашия набор от детски играчки-прорезывателей, състоящ се от 3 цвята с различна форма, може да привлече вниманието на детето, да помогне за намаляване на емоции и ще допринесе за развитието точка на детето, ефективно предотвратява грызение дрехи или за нокти.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини