• New
Електрическа Машинка за Детска Пилочки за нокти: Набор от Сигурните Клещи за нокти Easy@Home - Детски нокторезачки с 6 Шлифовальными глави и led подсветка за Новородени Д?

Електрическа Машинка за Детска Пилочки за нокти: Набор от Сигурните Клещи за нокти Easy@Home - Детски нокторезачки с 6 Шлифовальными

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

?Набор от безопасни детски клещи за нокти : Електрическа машинка за нокти Easy@Home - това е детска машина за рязане на ноктите 2 в 1 с режим на нощно осветлениеЕлектронна машинка за нокти се предлага с четири различни аксесоари за обрезных дискове.Тези аксесоари за обрезных дискове са с различна степен на износване, за да се осигури равна подстрижка ноктите на бебето, без да ги повредите. цялостна изискана полиране на 360 ° и стабилна скорост направи ноктите на краката си по-мека и гладка (само за възрастни). ? Лека нощ за деца : добавена функция за нощно осветление за детска стая или други тъмни помещения.Меко осветление помага на бебетата да спят, докато те подстригают своите малки невен.Това е също така отлично помощ при кърмене или смяна на пелените на бебето през нощта. ? Многофункционални настройки : има няколко степени и режима на въртене, така че можете да изпробвате различни разпоредби пилочки за нокти в удобно за вас време за получаване на леко подстриженных нокти.Тази пила за нокти се предлага с мека шкурка за бебета и деца, както и аксесоари за възрастни. ? Компактна структура : Ноктите изключително лек и елегантен, така че да могат да се носят в чантата си, когато сте навън или пътувате.Оборудван е с тихо моторчиком, можете да подпиливать ноктите дори по време на сън на вашето бебе, не му причинява никакви неудобства. ?Забележка : Моля, използвайте го внимателно и не се режат ноктите прекалено късо, за да не навреди на пръсти или на кожата на бебето.Когато режете краищата на ноктите, спазвайте ъгъл на наклон между ноктите от 50 до 60 градуса, за да не се повреди ногтевое легло на детето.Внимателно поставете мека пин подпиливания към върха на нокътя на детето.За да се избегне прегряване поради триене, винаги подпиливайте една малка част на нокътя.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини