• New
Термометър за детска баня Намалявам Yearning със Стайна температура | по Фаренхайт и Целзий | във формата На Жаба | стоки, Стоки за сигурност на детска баня / Играчки за б?

Термометър за детска баня Намалявам Yearning със Стайна температура | по Фаренхайт и Целзий | във формата На Жаба | стоки,

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Аларма за ниска температура : в LCD екрана се появява думата "Студено", заедно с мигаща синя led, когато температурата на водата падне под 30 ℃ / 86℉Думата "Горещо" се появява на LCD екрана, заедно с мигаща червена led, когато температурата на водата, равна на или надвишава определения от вас аларма за висока температура (вградени висока температура е 40 ℃ / 104℉).Това пряко показва температура, когато температурата на водата е подходяща.Материал на продукта : PVC, ABS, ПЛЕКСИГЛАС.Термометър за вана x 1. Ръководство на потребителя x 1 (моля, внимателно прочетете преди първата употреба, също го запишете за по-нататъшна употреба). [Съвсем нов дизайн] всяка ПОВЕЧЕ изолиращи подложки.ГОЛЯМА ПРЕЦИЗНОСТ И ВОДОУСТОЙЧИВ.ТОЙ АВТОМАТИЧНО ЩЕ СЕ ИЗКЛЮЧИ. [ДОСТЪПЕН за СТОЙНОСТИ ℃ и ℉] В долната част на термометъра има бутон "℃ /℉", кликнете върху него, за да се промени. [БЕЗОПАСЕН ТЕРМОМЕТЪР за детската ВАНА] ПРОДУКТ от МАТЕРИАЛ, СЪДЪРЖАЩ BPA.Дълъг срок на експлоатация, безопасни и безвредни вграден бутон на клетка. !!!НИЕ ГАРАНТИРАМЕ, ЧЕ ТОЙ ЩЕ ОСТАНЕ ВОДОУСТОЙЧИВ И СЛЕД ПОДМЯНА НА БАТЕРИИТЕ!!!. [Многофункционално използване на] Този детски термометър може да се измери температурата на водата във ваната за детето, а също и температурата в стаята. [БЪРЗО и ТОЧНО] Той ще ви информира за температурата на водата в продължение на 1 секунда, и вие можете лесно да я прочетете на голям LCD дисплей, който ще ви помогне да постигнете приятна температура на водата, така че вашето дете може да се насладите на плуване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини