• New
Комплекти за баня, Четка за миене на главата на Детето, Гребен: Набор от Щетинных Четки за коса За Новородено, Дървена четка за коса, Детски Шампоан, Четка за Новород?

Комплекти за баня, Четка за миене на главата на Детето, Гребен: Набор от Щетинных Четки за коса За Новородено, Дървена четка

Оценка на продукта:
BGN 7.36

Сума
В магазина

Направете така, че вашето дете е чисто и удобноВълнена четка е безопасно за детската кожа.Набор от вълна четки и гребени може по-добре да се грижим за кожата и главата на детето си.Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба. лесен за използване и експлоатация, като ви осигурява по-голямо удобство.Изработена от естествен материал за дълъг и трайни употреба.Предназначен за създаване на модерни прически, но също така и за почистване при косенето на чуплива коса.Описание С помощта на фин четината може леко да върже косата на вашето бебе и го втривайте кожата на главата, както за оформяне, така и за релаксация.Подходящ е за здрави, жизнерадостного дете!Дюза за почистване на козината е мека и нежна за кожата на бебето.Характеристики - Цвят : както е показано по - Материал : и кожа, силикон Размер : 18. 18 инча, - е Изработен от естествен материал за дълъг и трайни употреба.- Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба. лесен за използване и експлоатация, като ви осигурява по-голямо удобство.- Направете така, че детето ви е чист и удобен.Вълнена четка е безопасно за детската кожа.- Набор от вълна четки и гребени може по-добре да се грижим за кожата и главата на детето си.Пакетът включва вълна 1 четка, 1 четка за коса с въздушно чанта, 1 гребен за коса.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини