• New
Комплект детски четки за коса и гребени за бебета и малки деца малки деца | Натурална Мека коза четина | идеален за шапки за люлката | Идеален подарък за регистрация ?

Комплект детски четки за коса и гребени за бебета и малки деца малки деца | Натурална Мека коза четина | идеален за шапки

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

❤ ДЕТСКА ЧЕТКА ЗА КОСА – С фин косъм, изработен от естествена козя кожа, вълна, може леко да върже косата на вашето бебе и го втривайте кожата на главата, както за оформяне, така и за релаксацияИдеална четка за здрави, жизнерадостного бебе!. ❤ ЧЕТКА за зъби С ЕСТЕСТВЕНА козя кожа НАСТРЪХНА – осигурява безопасен и лесен грижи; помага за разпространение натурални масла за прядям коса, не се дърпа и не уврежда косата или скалпа на вашето бебе. ❤ ПРЕДОТВРАЩАЙТЕ появата на капачка за люлката – Ежедневно масажиране на скалпа на вашето бебе четка за люлката с мека четка, можете да се предотврати образуването на капсула за люлката, едновременно го предпазва меко място.Много безопасно за супер щастливо дете!. ❤ ЧУДЕСЕН подарък за ДУШАТА / РЕГИСТРАЦИЯ ДЕТЕ – тази детска четка ще задоволи нуждите на всеки родител в грижата за косата на детето.Изберете го, за да си на системния регистър или да купуват за своите приятели с деца.Всеки харесва този обмислен, практичен подарък. ❤ За ГАРАНТИРАНЕ на 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ – на Вас и вашето бебе ще се радвате на нашия продукт, или вие ще получите пълно възстановяване на парите.Възползвайте се от нашето премиальным, без риск предложение сега и купете вашето бебе на най-добрите средства за грижа!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини