• New
Детски Назален аспиратор | Детска Накрайник за носа | Детско Средство за прочистване на носа, Автоматична Наставка-Козявка за детето, Акумулаторна, с функция за пау?

Детски Назален аспиратор | Детска Накрайник за носа | Детско Средство за прочистване на носа, Автоматична Наставка-Козявка

Оценка на продукта:
BGN 23.99

Сума
В магазина

【Мощен】 Силно усвояването на спрей за нос, аспиратора GROWNSY baby достига 65 kpaМоже да се регулира от 3 режима на усвояването, които могат да елиминират почти всички видове соплей. (При устойчиви соплях и слуз първо размягчите сополи физиологичен разтвор, моля, изчакайте 30 секунди до една минута, след това отсосите с помощта на тази детска приставка за нос). 【Ергономичен дизайн】 Ергономичен бутон отстрани на предоставя удобен и лесен захват.Лесно переключаемая функция при използването на този детски спрей за нос, аспиратора.Продължително натискане за включване / изключване, кратко натискане за пауза.Това са елементи, които трябва да бъдат детето! (Нова опаковка и оригинална осъществяване доставени на случаен принцип). 【Led екран е на разположение по всяко време, когато ви е необходимо това, че избавя от излишни неприятности и се изисква такса.Внимание : Носа издънка няма да работи по време на зареждане. 【Водоустойчив и лесно моющийся】 Му бъдат измити директно под течаща вода след всяко използване.Комплектът включва 3 повторното използване на накрайник за отсасывания в носа с различни размери за деца на различна възраст и състояние.Назален аспиратор GROWNSY baby е изработен от хранително-полипропиленови материали.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини