• New
Назален Аспиратор за Детето, Електрическа Издънка за носа, Средство за Премахване на Соплей, Усвояването на Козявки, Средство За Премахване на Козявки, Детски Наза?

Назален Аспиратор за Детето, Електрическа Издънка за носа, Средство за Премахване на Соплей, Усвояването на Козявки, Средство

Оценка на продукта:
BGN 7.80

Сума
В магазина

[Какво става?] От незапомнени времена децата са много чувствителни към студаТова води в повечето случаи до необходимостта от высморкаться.Което, за съжаление може да бъде малко сложно за деца. [Как можем да ви помогнем? ?] Ето защо ние ви предлагаме решение! "Аспи-Ohne", нашето средство за премахване на козявок.Разработени от нашия квалифициран екип, той ще ви помогне да облекчи запушване на носа на вашето дете.Три индивидуални съвети са подходящи за вашите нужди.Наистина, те ще ви помогнат да хигиенично и ефективно почистване на сополи вашето дете. [Още повече възможности? ?] Ние знаем, че бебетата изпитват силен стрес и безпокойство по време на оформяне.Включили сме малко музика в нашият препарат за носа, за да се превърне този напрегнат момент за вашето бебе в радостен. [Дыши по-добре и споделяйте!! ??] Не дръжте назален аспиратор при себе си!Бъдете също така и пазител на здравето на децата.Споделете своя опит с хиляди млади родители, така че те също могат да се възползват от тези с прахосмукачка, която завинаги ще промени живота им. [А какво ще кажете за хигиена? ??] Не се притеснявай!Предложи на родителите качествен продукт за децата си - това е нашата мисия.Така, вие получавате първокласен продукт, съответстваща на всички стандарти за безопасност за защита на здравето и, разбира се, здраве на новороденото.И всичко е обяснено най-долу. [Какво става?] От незапомнени времена децата са много чувствителни към студа.Това води в повечето случаи до необходимостта от высморкаться.Което, за съжаление може да бъде малко сложно за деца. [Как можем да ви помогнем? ?] Ето защо ние ви предлагаме решение! "Аспи-Ohne", нашето средство за премахване на козявок.Разработени от нашия квалифициран екип, той ще ви помогне да облекчи запушване на носа на вашето дете.Три индивидуални съвети са подходящи за вашите нужди.Наистина, те ще ви помогнат да хигиенично и ефективно почистване на сополи вашето дете. [Още повече възможности? ?] Ние знаем, че бебетата изпитват силен стрес и безпокойство по време на оформяне.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини