• New
10шт гама от Играчки За никнене на млечни Зъби За Бебета От Естествено Дърво, Играчка-Прорезыватель За никнене на млечни Зъби, Дървена Гривна САМ Занаятите

10шт гама от Играчки За никнене на млечни Зъби За Бебета От Естествено Дърво, Играчка-Прорезыватель За никнене на

Оценка на продукта:
BGN 2.64

Сума
В магазина

Изработен от естествен дървен материал, тя е здрава и лесен за почистване с мек сапунНеокрашенное дърво чудесно за занаяти собствените си ръце, можете да го боя или да използвате разноцветную вълна прежда, за да се превърне в уникален аксесоар за украса.Насърчава ранните двигателните умения, като бебета възможност за това къде да се хвана.Той е предназначен за това, че детето играе с него или да се дъвчат по време на никнене на млечни зъби, като помага за успокояване на чувствителни венци на бебето.Благодарение на тънък лаку начални зъбите минава леко и не боли нежно кожата на бебето. Изработен от естествен дървен материал, тя е здрава и лесно се поддава на мека мылу2. Благодарение на фината полиране на начални зъбите минава леко, това няма да навреди на деликатната кожата на вашето бебе Характеристика : Описание : Прорезыватель е изработен от естествена дървесина, екологично чисти, безопасни за използване от деца.По време на никнене на млечни зъби при детето, тази играчка-прорезыватель ще ви помогне да се отървете от вредните навици на бебето, като се мъча предмети, хапят пръстите си, и ще успокои чувствителни венци на бебето.Характеристики : Изработен е от естествен дървен материал, той е издръжлив и лесен за почистване с мек сапун.Благодарение на тънък лаку начални зъбите минава леко и не боли нежно кожата на бебето.Той е предназначен за това, че детето играе с него или да се дъвчат по време на никнене на млечни зъби, като помага за успокояване на чувствителни венци на бебето.Насърчава ранното мотор, като децата нещо дв, бр. дърво без лак чудесно за занаяти собствените си ръце, можете да го боя или увийте разноцветни вълнени пряжей, за да се превърне в уникален аксесоар за украса.Технически характеристики : Състояние : 100% абсолютно Новыйматериал : дърво Цвят : Цвят на дърво Диаметър на уплътнението : прибл. 7 см /2,8 инча Вътрешен диаметър : прибл. 5 см/2,0 инча Дебелина : прибл. 1 cm /0,4 инча Тегло : приблизително 101 грама комплектът включва : 10 пръстени за никнене на млечни зъби Забележка : 1.

Основни свойства

Description:
This baby teething is made of natural wood, eco-friendly safe for baby use. During baby teething period, this teether toy can help you to get rid of baby's bad habit, like biting things, biting fingers and help to soothe baby's sensitive gums.:
Features:
Made of natural wood material, it is durable and easy to by mild soap. :
With fine polish, the teething is and mellow, it won't hurt baby's gentle skin. :
It's designed for baby to play with or chew during teething, helping to soothe baby's sensitive gums. :
Encourages early motor skills while giving infants something to grasp. :
Unvarnished wooden is great for DIY craft, you can dye it or it with colorful woolen yarn to make it into an unique decoration accessory.:
Specifications:
Condition:
100% Brand New
Material:
Wood
Color:
Wood Color
Outer Diameter:
approx. 7cm / 2.8inch
Inner Diameter:
approx. 5cm / 2.0inch
Thickness:
approx. 1cm / 0.4inch
Weight:
approx. 101g
Package Included:
10 x Teething Rings:
Note:
1. Please allow slight difference of color due to the natural wood material.:
2. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:

Избор на купувачи

Силиконови Връзки за никнене на млечни Зъби, Пръстени за Детски Играчки, Закрепен към Играчки, Прорезыватели към инвалидна Количка,

BGN 4.33

Хранителновкусовата силикон : Всеки един от нашите прорезывателей внимателно изработени от мека завед�

Новини