• New
8 бр. Големи Панделки за коса в стил Басня за момичета, Памук Лен Лък за Коса за Малки Момичета Ръчно изработени, Неутрален Лък, Аксесоари за Коса за Малки Момичета, Д?

8 бр. Големи Панделки за коса в стил Басня за момичета, Памук Лен Лък за Коса за Малки Момичета Ръчно изработени, Неутрален

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

❤【Набор от бантиков за коса Fable】 Този комплект се състои от 8 различни бантиков fableРазмер banta е около 4,7 инча, подходящ за момичета от всички възрасти. ❤【КАЧЕСТВО на материалите И】 Преди производството на изделия ние ще проверим мекота използвана памучна и ленена тъкан, избледнява ли е тя, има ли миризма и трайна ли е тя.Щипки тип "крокодил" отзад са изработени от висококачествена неръждаема стомана и се доставят с фабрично със сертификат за безопасност. ❤【Перфектен размер】 Размер banta е около 4,7 инча (12 см) в диаметър, а клипса за птицечовка - 2 инча (5 см) на дължина.Този размер е подходящ за момичета от всички възрасти, от деца до възрастни или майки, жени, дами.Един размер подходящ за всички. ❤【Най-ДОБРИЯТ подарък за момичета】 Набор от ярки аксесоари за коса за момиченца, които лесно се съчетават с всякакви нарядами и случаи на : рожден Ден, парти, Коледа, душ, разходка на открито, фотография. ❤【ГЪВКАВОСТ】Фиби за коса за момичета е много лесно да се монтира на косата.Това е чудесен избор, за да е малко отрежа косата настрани, гарнирани с плитки, "конские опашки" и опашка, а също и за ежедневието, рожден ден, специални случаи, подаръци за момичетата, подпори за детски фотосесии, връщане в училище.Идеален за всякакъв повод!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини