• New
Силиконовата Детска играчка-прорезыватель Smore Бебе за допир изследвания, Облекчение при прорезывании зъбите на Хелоуин, Помага за Успокояване на Възпалените венц?

Силиконовата Детска играчка-прорезыватель Smore Бебе за допир изследвания, Облекчение при прорезывании зъбите на Хелоуин,

Оценка на продукта:
BGN 2.59

Сума
В магазина

✍СЕРТИФИКАТ - всички наши продукти имат сертификат за CPC и протоколи от изпитваниятаНие се грижим за умственото спокойствие на майката, здравето на детето. ✍ 100% СИГУРНО - Нашата детска дъвка играчката е изработена от 100% хранително силикон, няма вкус и мирис и не съдържа бисфенол А, PVC, фталатов, олово и мека кадмий.Това е гъвкав материал, който не вреди на деснам на вашето дете. ✍ Лесно почистване - Преди да използвате играчки за никнене на млечни зъби, моля, потопете ги във вряща вода за 2-3 минути и за дезинфекция.Всеки път след ползване, моля, измийте го с топла сапунена вода и поставете в проветрено място.Той също така може да се мие в съдомиялна машина (но ние ви препоръчваме измиване на ръцете с топла вода след употреба). ✍ Температурна устойчивост -температурен Диапазон на силиконови изделия е от -50 ° C до 210 ° C, може да се стерилизира при висока температура и се замразява, така че можете спокойно да ги използват. ✍ПОДАРЪК за душата-Силиконов прорезыватель с соской за новородени практични, симпатичен и лесен за използване, тези детски играчки-прорезыватели може да се използва като приятни подаръци за бебета в страната в чест на рождения ден на детето, подаръци за Хелоуин и много други. ✍СЕРТИФИКАТ - всички наши продукти имат сертификат за CPC и протоколи от изпитванията.Ние се грижим за умственото спокойствие на майката, здравето на детето. ✍ 100% СИГУРНО - Нашата детска дъвка играчката е изработена от 100% хранително силикон, няма вкус и мирис и не съдържа бисфенол А, PVC, фталатов, олово и мека кадмий.Това е гъвкав материал, който не вреди на деснам на вашето дете. ✍ Лесно почистване - Преди да използвате играчки за никнене на млечни зъби, моля, потопете ги във вряща вода за 2-3 минути и за дезинфекция.Всеки път след ползване, моля, измийте го с топла сапунена вода и поставете в проветрено място.Той също така може да се мие в съдомиялна машина (но ние ви препоръчваме измиване на ръцете с топла вода след употреба). ✍ Температурна устойчивост -температурен Диапазон на силиконови изделия е от -50 ° C до 210 ° C, може да се стерилизира при висока температура и се замразява, така че можете спокойно да ги използват. ✍ПОДАРЪК за ДУШАТА-Силиконов прорезыватель с соской за новородени практични, симпатичен и лесен за използване, тези детски играчки-прорезыватели може да се използва като приятни подаръци за бебета в страната в чест на рождения ден на детето, подаръци за Хелоуин и много други.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини