• New
За Децата, За малките Момчета и Момичета, Еластична Однотонная лента за коса в рубчик, превръзка на главата, 5 бр., лък за къса коса (PK1 + лилаво, един размер)

За Децата, За малките Момчета и Момичета, Еластична Однотонная лента за коса в рубчик, превръзка на главата, 5 бр., лък за

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

➤➤【един размер подходящ за всички】 Да са добри нашите сладки бебешки ленти на главата, така че това е факта, че те са подходящи за всички възрастиТе предоставят невероятна разтегливост така, че детето ви може да расте заедно с тях, от новородено бебе до дете. ➤➤ Превръзка на главата за малки момичета с лъкове, превръзка на главата за деца, лъкове за малки момичета, лъкове за коса за новородени. ➤ ➤ 【Отлично качество】 Материал е изработен от еластичен и мек найлон.Найлон превръзка на главата може да запази трайността. ➤➤ 【 Не оставя следи】Канава трико с висока еластичност държи здраво косата, им е трудно да се разтвори, те не се плъзне.Изработен е от мек материал, който е идеален за зимата., пролетта, есента и лятото. 【【Идеален за подарък】 Тези найлонови ленти на главата - идеалният подарък за всеки повод!Рождени Дни, партита, подаръци за деца, Коледа, семейна фотография, на празника!Нашите красиви, модни и уникални лъкове - перфектният аксесоар за коса за вашите снимки на новородени. ➤ При избора на детски чалми на главата трябва да изберете плат, която се придържа към кожата на бебето и не остава в главата на детето. ➤ Мек, еластичен, удобен материал - превръзка на главата от еластичен нейлонового материал може участък от новородено бебе до дете, най-вече подходящи за всички възрасти.Тези детски превръзки са толкова меки и леки, че детето дори не е наясно, че те са върху него носени!✿Идеално за : малки деца-малки момичета, малышек на възраст от 0 до 18 месеца.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини