• New
Детска присыпка Dukal. 14 унции органична бебешка пудра от царевично нишесте. Детска присыпка без талк. Нежна детска присыпка. Предотвратява появата на обриви и абсорб

Детска присыпка Dukal. 14 унции органична бебешка пудра от царевично нишесте. Детска присыпка без талк. Нежна детска присыпка.

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

ДЕТСКА ПРИСЫПКА ЗА НЕЖНА КОЖА на 14 унции : Нежна, богата на хранителни вещества присыпка, която наистина полезни за вашата кожа!Прах от чисто царевично нишесте премиум-клас USP съдържа успокояващо алое вера и витамин е Детска присыпка от нишесте успокоява кожата на детето и му позволява да се чувстват комфортно.Опаковка : 1 бутилка в картонена опаковка.ЗАПОЧНЕТЕ С ПРАВИЛНОТО КРАКАТА : избягвайте агресивни химикали и токсични съставки.Пудра на прах без талк на прах, която не съдържа ароматизатори, нетоксична, 100% естествен и сертифицирани от USDA като органичен.Неговите активни натурални съставки намаляват изпотяването и да помагат на детето да се чувства сухо и копринено мека.СЪЗДАДЕН ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА, РАЗДРАЗНЕНА КОЖА : Прах за кожата, съдържащ нежни хранителни съставки, идеален за суха, напукана или наранена кожа.Използвайте вместо талк на прах в обувките при опрелостях и т., Отлично се съчетава с плат подгузниками.Присыпка без талк на прах нежно и грижливо отговорност на кожата на вашето бебе.ЗАПАЗЕТЕ КОЖАТА си ЗДРАВА : Помага да се поддържа кожата мека, подхранва и предпазва от излишък на влага.Пудра на прах без талк за жени, мъже, деца и, разбира се, бебета.Царевично нишесте, поддържа кожата суха и предпазва от chapping, помага да се предотврати появата на обрив, а витамин е и алое премахват зачервяване и дразнене.ПРИЛОЖЕНИЕ : Той абсорбира влагата и намалява триенето на кожата на кожата, което може да помогне за предотвратяване на обриви.Тези прах често се използва за профилактика или лечение на обриви на попках бебета и в областта на гениталиите.Жени обикновено са тези прахове в своите полови органи, за да се намали женски аромат.Възрастни мъже и жени също могат да нанесат детска присыпку на други части от тялото си, за да успокои обрив или облекчаване на триене на кожата.ДЕТСКА ПРИСЫПКА ЗА НЕЖНА КОЖА на 14 унции : Нежна, богата на хранителни вещества присыпка, която наистина полезни за вашата кожа!Прах от чисто царевично нишесте премиум-клас USP съдържа успокояващо алое вера и витамин е. Детска присыпка от нишесте успокоява кожата на детето и му позволява да се чувстват комфортно.Опаковка : 1 бутилка в картонена опаковка.ЗАПОЧНЕТЕ С ПРАВИЛНОТО КРАКАТА : избягвайте агресивни химикали и токсични съставки.Пудра на прах без талк на прах, която не съдържа ароматизатори, нетоксична, 100% естествен и сертифицирани от USDA като органичен.Неговите активни натурални съставки намаляват изпотяването и да помагат на детето да се чувства сухо и копринено мека.СЪЗДАДЕН ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА, РАЗДРАЗНЕНА КОЖА : Прах за кожата, съдържащ нежни хранителни съставки, идеален за суха, напукана или наранена кожа.Използвайте вместо талк на прах в обувките при опрелостях и т., Отлично се съчетава с плат подгузниками.Присыпка без талк на прах нежно и грижливо отговорност на кожата на вашето бебе.ЗАПАЗЕТЕ КОЖАТА си ЗДРАВА : Помага да се поддържа кожата мека, подхранва и предпазва от излишък на влага.Пудра на прах без талк за жени, мъже, деца и, разбира се, бебета.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини