• New
YERT Детска Машина За Подстригване на Коса, Тихо Автоматично Устройство За Отсасывания Коса, USB Зареждане, Детска Машина За Подстригване на Коса С Бритвенной Глава, А?

YERT Детска Машина За Подстригване на Коса, Тихо Автоматично Устройство За Отсасывания Коса, USB Зареждане, Детска Машина За

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

▼ [Super Mute] може да накара детето да се чувства спокойна, без да се притеснявате за подстригванеДори ако бебето спи, родителите могат да използват тази тиха електрическа пишеща машина за подстригване на косата на детето, без да се притеснявате за това, че елемент от него. ▼ [Отлична водоустойчивост] Общи водоустойчив детско подстригване за коса достига IPX-7. Тази водоустойчива машина за подстригване на коса може бързо да се пречистят и да работи нормално след кратко потапяне на тялото във водата.Използвайте приложената четка, за да сложи в ред косата, след това изплакнете с вода ще бъде лесно.След като детето ще вземе вана, родителите могат да я използват за подстригване на коса. ▼ [Сигурност] : USB зареждане 5 В лесни за употреба по целия свят.Острието е тъпа R-образна форма, така че не порежет, дори ако ще да поддържа острието с ръка.Основната край на електрически машинки за стригане елегантен и няма да има съкращения, което е подходящо за деца.Тази машина за подстригване на коса е подходяща за деца в семейството. ▼ Преносим и удобен за переноске.Можете да го сложи в чантата и носи с себе си.Преносимо перевязочное острието на нож лесно се почиства след всяка употреба. ▼ [Съвет] Ние ви препоръчваме първо се режат на детето, след това да го докоснете нашата пишеща машина за подстригване на коса и след това да я включите, за да се запознаете със звук машинки за стригане.Като се уверите, че ножица в безопасност, той може да преминете през няколко видео, разпространявайки ги, за да вземе решението си.Освен това, можете да отрежа косата по време на сън. Ножче : керамично движещ нож и острие от неръждаема стомана износоустойчивост и тяхното не е лесно да се прекъсне. Нова машина за подстригване на коса, подходящ за бебета и деца. Най-полезно за здравето : Машини за стригане във фризьорския салон се ползват от много хора.Ако случайно поцарапаете им, те лесно да бъдат инфектирани. По-удобно : можете да отрежа косата си по всяко време.Не трябва да чакаме дълго във фризьорски салон.

Основни свойства

1. Charging method:
USB charging
2. Use time:
35 minutes
3. Charging time:
about 3 hours
4. Voltage:
5V
5. Waterproof level:
IPX7 waterproof
6. Mute effect:
mute
7. Packaging:
boxed independent packaging

Избор на купувачи

Новини