• New
Силиконов прорезыватель за детски трактор, Сензорни играчки за дъвчене, Не съдържа Бисфенол А, Меко и ефективно Облекчаване на болката при прорезывании на зъбите, ?

Силиконов прорезыватель за детски трактор, Сензорни играчки за дъвчене, Не съдържа Бисфенол А, Меко и ефективно Облекчаване

Оценка на продукта:
BGN 3.26

Сума
В магазина

Безопасността на първо място - 100% храна силикон, която не съдържа BPAУдобен дизайн-прорезыватель Cuebo симпатичен, идеалният размер, удобен за бебето.Многократно използване : Може да се използва като детски играчки за никнене на млечни зъби, сензорни дъвчащи играчки за деца. 100% гаранция за връщане на пари - ние се грижим за вашия 100% задоволяване.Ако смятате, че тези масажисти за венците не отговаря на вашите очаквания, да споделите с нас и ние обещаваме да ви 100% гаранция за връщане на парите.По-голям избор в нашия магазин има много играчки за никнене на млечни зъби : динозавър, слон, миеща мечка, трактор, автомобил и т. Можете да видите повече и да изберете своя фаворит!.Безопасността на първо място - 100% храна силикон, която не съдържа BPA.Удобен дизайн-прорезыватель Cuebo симпатичен, идеалният размер, удобен за бебето.Многократно използване : Може да се използва като детски играчки за никнене на млечни зъби, сензорни дъвчащи играчки за деца. 100% гаранция за връщане на пари - ние се грижим за вашия 100% задоволяване.Ако смятате, че тези масажисти за венците не отговаря на вашите очаквания, да споделите с нас и ние обещаваме да ви 100% гаранция за връщане на парите.По-голям избор в нашия магазин има много играчки за никнене на млечни зъби : динозавър, слон, миеща мечка, трактор, автомобил и т. Можете да видите повече и да изберете своя фаворит!.Защо да изберете силиконови играчки-прорезыватели Cuebo? ♥ 100% храна силикон. ♥ Може безопасно да се съхранява в хладилника за още по-голямо облекчаване на възпаленията. ♥ Лесно се възприемат бебета, сензорни детски играчки за дъвчене за деца Безопасността на детето Не за употреба по време на сън на детето. никога не оставяйте детето да го използвате на един.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини