• New
Ayesha 80 бр. Панделки за коса Деца, Детски Завязки за коса, Панделки под формата на конска Опашка, Сладки Завязки под формата на Косичек, Мини-Дъвка 2 Панделки в голям ру?

Ayesha 80 бр. Панделки за коса Деца, Детски Завязки за коса, Панделки под формата на конска Опашка, Сладки Завязки под формата

Оценка на продукта:
BGN 4.66

Сума
В магазина

? Размер banta : лъкове с размер 2 инчаДиаметърът на гума, за косата с ластик : 1 инч.Нашите детски лъкове за коса, подходящи за всички - от най-малките момичета до жени. ? НЕ увреждат косата - мека и здрава, безшевни дизайн.Тези сладки, малки гумени ленти за коса са устойчиви и без гънки.Той няма да причини на детето болка и може здраво и леко задържане на косата.Лесно се отстранява с главата, не се заби и не се дърпа за косите, когато ги поставят или се дърпа. ? Лъкове за коса за момичетата В опаковката - 80 броя, 40 цветове, всеки цвят, за 2 броя.Всеки цвят бантиков за коса съчетано с малки лъкове.Вие винаги ще намерите цвят, съответстващ на дрехите си малышки. ?ПОВОДИ - Отличен подарък за вашите момичета.Никога не излиза от мода и с невероятна носа.Феновете на лука трябва да има продукти.Носят ги по време на завръщането си в училище, пътувания, партита, събирания, в детската градина, на рожден ден, за семейни снимки и т. ? ПОКУПКА БЕЗ РИСК - Ние се стремим да предоставим най-високо качество на безшевни гумени ленти за коса всички стилове за всички възрасти и украса на вашия живот, вашето удовлетворение е за нас основен приоритет, не се колебайте да ни потърсите, ако възникнат някакви проблеми с нашите гумени ленти за коса. 80 парчета завязок за коса с лъкове, за да отговори на всички нужди.Всички завязки за коса са изработени от мек и удобен материал, който никога няма да навреди на тънка коса с малки момичета, не помнется, няма да предизвика болка и не спутается.Идеален подарък за вашето малко момиче, който носи изненада.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини