• New
Залъгалка MAM Perfect Night Baby, Патентована зърното, Свети в тъмното, 6-16 месеца, За момичета, 2 бр. (опаковка по 1 парче)

Залъгалка MAM Perfect Night Baby, Патентована зърното, Свети в тъмното, 6-16 месеца, За момичета, 2 бр. (опаковка по 1 парче)

Оценка на продукта:
BGN 5.48

Сума
В магазина

СВЕТИ В ТЪМНОТО : Тези биберон за деца са функция "светят в тъмното", което улеснява бързото намиране на вечер, без никакви спотыканий и търсения, като помага на вашето бебе да спи по-добреСерия проветриво тестове, извършени от Колежа стоматологична клиника, Виена, потвърждава : тя и средно 4 пъти по-гъвкава от подобни биберони. (В рамките на : на 32-83% по-тънък / в 1,1 - 19,5 пъти эластичнее обикновените силиконови пустышек). *** Проучване на пазара за 2009-2017 години, тествани върху 1508 младенцах.Залъгалка MAM Perfect Night, не съдържа BPA / BPS, са създадени от водещи детски зъболекари и психолози на развитие, за да осигури максимален комфорт и стил за деца на възраст от 6 месеца*. Ултра-залъгалка MAM съчетават в себе си технологични иновации и модерен дизайн, за да помогне на децата да започнат здравословен начин на живот. * Разработен съвместно с Международната общност детски медицински изследвания.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини