• New
Вериги за сняг AOHMG за автомобилни гуми, Регулируеми Мини Вериги за гуми за сняг, Автомобилни Алармени Верига за спортни автомобили, лекотоварни автомобили, Седан, С?

Вериги за сняг AOHMG за автомобилни гуми, Регулируеми Мини Вериги за гуми за сняг, Автомобилни Алармени Верига за

Оценка на продукта:
BGN 209.63

Сума
В магазина

?【Универсален размер】 : Този тип нови вериги за сняг се регулира, вериги за сняг подходящи за леки автомобили, пикапи и размери гуми за джиповеПодходяща за гуми с ширина от 165 мм до 195 мм ?【Уникална функция】 : най-Добрата съвместимост с антиблокираща система на спирачките, противобуксовочной система, пълно задвижване и други системи за управление с електронен контрол. ?【Лесна инсталация】 : Бърз монтаж, без да се налага преместване на превозното средство или на отнемане на гуми, удобна в переноске и използване. ?【Условия за ползване】 : Дори ако сте заседнал в пясък, кал, сняг, лед, при изкачване или в други извънредни ситуации, колата ще получи по-добро сцепление в лоша ситуация. ? Голяма дълготрайност в сравнение с обикновените шинными вериги или тросами, които увеличават триенето между гума и земята и напълно предотвратяват подхлъзване.Вериги за сняг Кола без хлъзгане вериги за гуми Регулируеми вериги за сняг Автомобилни Вериги за сняг за леки автомобили/джипове/камиони-Комплект от 6-ширина 165-195 mm. Вериги за сняг Технически характеристики : Материал : TPU и стомана; Ширина гуми : 165-195 мм; Количество : 6/8/10 броя; приложения : лед, сняг, кал, дъжд, пътуване, скално катерене и други извънредни ситуации; Приложими модели автомобили : Вериги за сняг, подходящи за повечето гуми за камиони, леки автомобили, ванове; Топло забележка : Забележка : Скоростта на колата е не повече от 40 километра в час, избягвайте остри завои, внезапни торможений4. Спрете да използвате, ако веригата на шиповете отвалится5. Не за жп колесуПаковка в комплекта са включени : 6/8/10 х верига за сняг от марганцевой стомана (не включва шина).

Основни свойства

Избор на купувачи

Вериги за сняг за гуми, Дърпане верига за гуми, Мини верига, Удебелена верига за гуми за леки автомобили, Пикапи и джипове, Универсални

BGN 374.91

★ Висококачествени материали : Вериги за гуми са изработени от висококачествена и здрава стомана, коят�

Новини